Nejste přihlášen/a.
Neví někdo nebo nemohl by mě nasměrovat někam abych zjistil jaký je rozdíl mezi autobateriemi od značky Varta a jejich řadou Blue a Black?
Budu muset koupit do svojí šunky novou baterku a pokukuju po Vartě zvlášť když rozdíl mezi ostatními není moc velký
Black jsou základní akumulátory s technologií silver - silver. Blue jsou hybridní silver - calcium, nevadí jim vyšší napětí moderních dobíjecích soustav, příliž se nehodí do starých vozidel s horším dobíjením
Řada Silver jsou prémiové calcium - calcium baterie, mohou být používány pouze u vozidel s dobíjecím napětím 14,7V.
Díky.
A k tomu cenovému rozdílu. Snažil jsem se po netu najít nějaké levné baterie a v kapacitě kolem 55Ah jsem našel nějakou normálnější značku se zajímavou cenou za Bannerku s cenou 1274kč i s dopravou. Naproti tomu Vartu můžu koupit ve městě za 1451kč.
Já jsem kupoval loni v Kelly baterii od Starline, je na ni dokonce 3 letá záruka, zatím jsem spokojen.Při odevzdaní staré autobaterie odečtou nejakou slevu.
Když se teď mrknu na autokelly tak mi to nabídne nejlevnější baterii starline za 1631kč s tím, že tam je 13% sleva a to teda sorry, ale za starline je moc když můžu mít Vartu o skoro dvě kila levnější.
Pozor na uloženky, na Vartách lze zjistit čerstvost aku dle data nádoby či dle kodu, ale teď nevám tu stránku. Jinak pokud máte někho s testerem, tak pokud přístroj ukáže hodnoty dle štítku či kolem nich, je to ok.
A teď mi ukaž eshop kde jsou ochotni a hlavně schopni ti onen kód alespoň napsat a pak ti dojde (pokud si ji necháš poslat) a zjistíš, že je tam jiný a budeš řešit vrácení?
Já baterku potřebuju, protože nynější mi vydrží bez startování auta zhruba dva týdny a to mám blbou filetu. Autorádio je na spínané plus, centrál s dálkou dobře no a světlo v kufru, ale to vypíná jak má a světlo v interiéru je vypnuté. Jo a zapomněl jsem na hodiny v přístrojovce. Prostě je kaput ta baterka.
Zdravím, já kupoval tam, kde byla určitě čerstvá-velký odběr a ještě mi ji hodily na nabíječku-možná to byl i jimi hojně prodávaný C-tek, aby byla 100% nabitá.
A znovu. Jak se pozná prodejna kde je zrovna čerstvá baterka nebo velký obrat té, kterou chci aby bylo zajištěno, že mi neprodají něco x let starého? Rád se poučím. A doufám, že nemyslíš autokelly odpad mezi obchody.
Pokud myslíte e-shop, tak neopomeňte vyšší náklady na doručení autobaterie. Není vyjímkou cena za dopravu 300Kč!
Nikdo Vám přece nebrání si do krámu zavolat...?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.