Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Moto nechce vůbec jet

Od: kajus odpovědí: 5 změna:

Zdravim vsechny, motorka je po GO vsechno serizeno a byla v pohode, ale tedka znenadani kdyz nastartuji tak blafe, strili z vyfuku, kdyz jen chci turovat motorku na neutral tak nevytahne vubec, jen trosicku, do otacek nic, bud chcipne protoze nedrzi volnobeh nebo chcipne kdyz vic pridam plyn, volnobeh byl nastaven a byl v poradku az do dneska, ja uz si nevim rady, nejsem moc zkuseny ale snad to bude nejaka banalita, poradte mi prosim ja jsem uz z toho zoufalej v benzinu zadny bordel neni. Jen me snad napada ladeni karburatoru ale co ja vim? Kdyz zkousim jet tak drzim plyn at to jaks taks jede ale skubne, prida, skubne, prida, a porad dokola - kdyz plyn pustim a jedu treba z kopce tak stejne chce chcipnout.

Dekuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

2kedar*
hodnocení

1x

Hmmm... "motorka"... Ale jaká.? Je jich mraky. Vy jste neuvedl ani typ, ani výrobce...

Co čekáte za odpověd, či radu..?

kajus
hodnocení

je to honda cr 250 - 4stroke, 2007, myslim ze tak nezalezi na znacce nez spis na principu toho problemu

hodnocení

0x

Jestli střílí do výfuku tak je chudá směs.Nepovolilo se něco že by to přisávalo falešný vzduch?Nebo se mohl ucpat popř.rozeštelovat karbec

doplněno 17.06.15 23:28:

No jestli je tam šoupátko podtlakové tak jo

rskrys*
hodnocení

0x

Na značce moc nezáleží, ale je dobré to napsat už kvůli tomu, aby sme věděli jestli máš čtyřtakt,nebo dvoutakt.Když píšeš, že to je čtyřtakt, dělal jsi ventilové vůle? nemůže být problém někde v elektrice? karburátor jsi vyčistil? Co třeba plovák spadlý mimo osičku v plovákové komoře? (to se stalo známýmu na pitbiku) ... chtělo by to trošku více informací, aby se dalo aspoň nějak radit...

doplněno 17.06.15 22:12:

*na značce a typu motorky abych byl přesnější :)

kajus
hodnocení

Vše jsem zkontroloval a vyčistil. Ale měl jsem problém se šoupátkem že vůbec nechodilo, tak jsem to mírně a jěmně čistil nejjemnějším smírkem a zkoušel dokud to nechodilo, potom to jelo normálně a za chvilinku přestalo. Myslíte že to může být třeba tím?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]