Nejste přihlášen/a.
Zdravim vsechny, motorka je po GO vsechno serizeno a byla v pohode, ale tedka znenadani kdyz nastartuji tak blafe, strili z vyfuku, kdyz jen chci turovat motorku na neutral tak nevytahne vubec, jen trosicku, do otacek nic, bud chcipne protoze nedrzi volnobeh nebo chcipne kdyz vic pridam plyn, volnobeh byl nastaven a byl v poradku az do dneska, ja uz si nevim rady, nejsem moc zkuseny ale snad to bude nejaka banalita, poradte mi prosim ja jsem uz z toho zoufalej v benzinu zadny bordel neni. Jen me snad napada ladeni karburatoru ale co ja vim? Kdyz zkousim jet tak drzim plyn at to jaks taks jede ale skubne, prida, skubne, prida, a porad dokola - kdyz plyn pustim a jedu treba z kopce tak stejne chce chcipnout.
Dekuji
Na značce moc nezáleží, ale je dobré to napsat už kvůli tomu, aby sme věděli jestli máš čtyřtakt,nebo dvoutakt.Když píšeš, že to je čtyřtakt, dělal jsi ventilové vůle? nemůže být problém někde v elektrice? karburátor jsi vyčistil? Co třeba plovák spadlý mimo osičku v plovákové komoře? (to se stalo známýmu na pitbiku) ... chtělo by to trošku více informací, aby se dalo aspoň nějak radit...
doplněno 17.06.15 22:12:*na značce a typu motorky abych byl přesnější
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.