Nejste přihlášen/a.
Zdravím, zítra budu vyzvedávat značky a orv z depozitu. Předchozí majitel je tam měl posledních asi 7 let. Chci se zeptat, jestli budu platit nějaký poplatek za uložení za těch 7 let. díky
Po mně nic nechtěli. Hlavně musíte mít platnou technickou a vozidlo pojištěné, jinak vám značky nevydají!
Tak to mi je jasný, že vozidlo musí mít platnou technickou a povinné ručení. Tak doufám, že po mě nic také chtít nebudou. díky za odopvěď.
Jak uděláte technickou ,když je ORV a RZ v depu?
Bez ORV na silnici nelze .
Přijedete tam na podvalu , že
Jak mám vědět co vlastníš , v otázce ses nezmínil , asi počítáš žetady jsou všeci vševědi , že .
Auta jsou zatím více rozšířená , de ...e .
Jestli vy vozíte motorku na podvalu, tak to jste velice zajímavý exemplář
Já se spokojil s vozíkem za auto.
Ahoj. Asi jsme teda s kámošem sousedem dost exempláři. Má velkou mašinu a tak jsem mu na ni udělal takový vkládací rámeček do malého vozíku. Vysune se čelní strana a v zádu nájezdová rampa umožní najetí motorky nahoru. Pak se to čtyřmi popruhy vyváží a upevní k podvozku. Do káry, jsme do dek pokládali jen Simsona. Všechno se dá udělat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.