Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Projde na stk díra ve středovém výfuku?

Od: jirka92 odpovědí: 8 změna:

Projde na stk díra ve středovém výfuku? Motor nemá vyšší spotřebu, nebo kouřivost, ale je to trochu slyšet, ne moc, je to až za katalyzátorem, takže to moc neovlivňuje spotřebu. Jinak výfuk celkově není nějak v hrozném stavu.

děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Myslím,že na emisích neprojde,záleží jak moc je to děravé!

hodnocení

2x

Mě to neprošlo, ale já o tom nevěděl, radši rovnou vyměňte ten výfuk. Ušetříte 250,- Kč za opakovanou TP.

asd1
hodnocení

2x

Nech zavařit nebo aspoň nalep záplatu příp. objímku s tmelem... Projít by nemělo, technik to na 100% uslyší. Otázka je jestli to uslyší ;)

hodnocení

0x

Pokud budou dělat emise pečlivě, to znamená včetně kontroly výfuku, tak to neprojde. A myslím že technik na emisích pozná díru už podle zvuku. Takže bych to viděl tak, že záleží na konkrétním technikovi. Projít by to správně nemělo.

hodnocení

0x

Neprojdou!

ujendys*
hodnocení

0x

ne auto před stk musí být jako nové

ju*
hodnocení

0x

Milý Jirko na STK ti to projde neboj se čerta v létě, a když neprojde tak to budeš muset nechat asi opravit či jezdit be TK, auto přeci jezdí na benzín a ne na TK snad ne? To je asi jako když dojedeš na STK a nemáš řidičák, STK projde ale za branou Tě chytnou pomahači a budou chtít k STK i řidičák...nějak jsem nepochopil podstatu otázky je to dobrý ale je to trocu slyšet ...to je ale hovadina, asi jako trochu to klepe ale jede to, je krátká měrka oleje, mám koupit druhou nebo se na to vykašlat...?

jirkamatapat*
hodnocení

0x

Dírou ve výfuku je nassávaný vzduch,který ovlivní emise,tudíž připrav se na to,že neprojdeš emisemi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]