Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
dneska jsem si do auta (renault megane r.v. 1996) zapojil studenou katodu s invertorem na 12V, která se normálně dává do pc beden. Původně jsem chtěl, aby mi svítila na pedály ve stejnou chvíli jako svítěj lampičky v autě (po odemčení dálk. ovl. se rozsvítí na určitou dobu a sami pozvolna zhasnou pokud neotevřete dveře - při otevřených dvěřích svítí pořád ať se děje co se děje a při dveřích zavřených s klíčem v II. poloze nebo s nastartovaným motorem po 1 - 2 sekundách pozvolna zhasnou). Což jsem ale nakonec nevykutil úplně přesně, protože při zapojení invertoru na stejný kabely co vedou k lampičkám byl pravděpodobně odběr tak velkej, že na ten centrál auto vůbec nezareagovalo a nesvítilo nic... takže jsem to nakonec předělal tak, že (+) jsem vzal ze zapalovače (s možností rozpojení vypínačem) a (-) na kabel, kterej ovládá funkci těch lampiček a jelikož zapalovač jde až při první poloze klíče, tak to sice funguje jak má, ale až když jde šťáva do zapalovače, tedy ne hned po odemčení auta, ale až po otočení klíče do první polohy.
No a teď, když jsem měl neon nějakou dobu rozsvícený s nastartovanym motorem, jsem otočiml klíček do polohy 0, vytáhnul ho ale pořád mi běželo rádio a hodiny v autě s tím, že když jsem rádio zkusil lehce osolit tak se začalo vypínat a zapínat a hodiny lehce pohasnuly, ale svítily pořád pokud nesvítila lampička v autě. Když se rozsvítí lampička (otevřením dveří nebo odemčením auta), hodiny zhasnou a rozsvítí se tak jak mají až při první poloze klíče v zapalování. Pokud (+) kabel neonu rozpojím vypínačem, všechno se chová normálně.
Čím to je? Je v tom invertoru nějakej kondenzátor, kterej po vypnutí neonu pouští proud zpět do sítě auta a kdybych to nechal bejt, za chvíli by se vybil a ustalo by to, nebo mi to ukostření neonu na ovládací kabílek lampiček po zamčení způsobilo to, že mi jde po zamčení auta do zapalovače (pokud (+) kabel neonu nerozpojím vypínačem) stálých +12V? Ta druhá možnost se mi ale nezdá, protože na samotnou baterku to rádio vydrží hodně velkou hlasitost (větší než unesou repráky a já rozhodně ) ) než se vypne
Kdyžtak případnou odpověď prosim bez urážek, nejsem elektrikář ani malililinko, spíš typickej domácí kutil, kterej něco vykutí a pak občas moc nechápe, co to vlastně vzniklo :D
Co vim určitě je, že jen co bude zase čas, objednám LED pásky na 12V a neon vrátím zpět do PC, tak jako tak svítívost je skoro stejná a odběr LED pásku o mnoho menší. Nemluvě o křehkosti tý katody v tý trubici toho PC osvětlení...
Díky moc a sorry za vykecávání, jen se snažim co nejvíc přiblížit situaci )
Dej si tam relátko. Cívku na žárovku lampičky a na spínací kontak přiveď + baterie s pojistkou pro to napájení toho tuzingu.
Relátko tam v podstatě je, propojuje a rozpojuje tu kostru, už mi asi došlo, kde jsem udělal zásadní chybu, jen mi nedochází proč mě to nenapadlo už v autě... Nevím, proč jsem se pořád za každou cenu snažil tím plusem napojit na stálých +12V pod volantem a divil se pak, proč to při zmáčknutí dálk. ovládání sebere proud všemu , když do tý lampičky těch stálých 12V vede taky... To by mělo vyřešit to spínání celkově, když to stihnu zítra po práci za světla, tak to zkusím a dám vědět .
Ale asi to zatím stejně většinu času nechám vypnutý, nevím sice kolik si ten invertor a to napájení toho neonu vezme, ale jsem si jistej že strašně moc oproti tomu, co by si vzal obyčejnej vysocesvítivej led pásek z číny... jehož efektivita je skoro stejná a navíc je to pružný, takže by se to do auta líp namontovalo...
Štve mě, že jsem na střední nešel na nějakej elektro obor :/ tak by mě to bavilo...
K tomu tuzingu: mě se to prostě líbí ale názor nikomu neberu
No nic, díky moc za radu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.