Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,na moto jawa pařez jsem si nechal upravit nádrž nějakou pryskyřicí proti korozi a stálo to 600kč a za dva měsice se to rozpadlo,takže dotaz co dát do nádrže aby se ta koroze aspon trochu zbrzdila,je nějaka dvousložkova barba nebo neco takoveho co tam dát? dík za každou radu
Já to na jawce 20-21 důkladně vyčistil v první fázi písek s vodou a štěrchat a štěrchat až byl vnitřek bez koroze -vysapal,a důkladně několikrát musel vyplachovat aby se věškeré zbytky písku a šupinky rzi dostali ven.potom několikrát lihem a nakonec technickým benzínem.Jeden tehdejší spolupracovní mi řekl že to mám natřít (spíše vylít) chlorkaučukovou barvou (byla na vnitřky pontonů v spr PMS ,aůe nezkoušel jsem,nechal jsem tak jak se vyčistilo,pak namontil natankoval a vše bylo deset let OK )pak asi 2 roky po prodeji jsem o něm věděl že je OK ale pak se opět změnil majitel a co je sním dnes ,kdo ví.Dporučím vnutřek také důkjladně vyčisti a pak pkd se nebude provozovat (třeba přes zimu) nechat plnou nádrž!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.