Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Že by nějaký podvod s prodejem auta?

Od: jenyk® odpovědí: 5 změna:

Přátelé kamarádi. Trochu se začínám rozhlížet po jiným autě a dnes jsem narazil na inzerát, kterej mě byl nějak podezřelej cenou. Normálně by takový auto stálo tak o 100 000 Kč více, než byla nabízeno. Tak jsem nelenil, vzal telefon, zkoušel zavolat a nic. Telefon nedostupnej. Tudíž jsem tedy napsal email a tak do 15 minut dorazila odpověď, klidně ji sem zkopíruju celou.

Jmenuji se Lupianos Juan, já jsem 37 let a žiji ve Španelsku. Jsem pracoval jako projektový manažer v oblasti stavebnictví a poslední rokjsem pracoval v Praze, kde jsem si koupil tuto krásnou auto. Potreboval jsem auto jít do práce. Auto je stále k dispozici pro prodej, vypadá jako nový, nikdy nebyl zapojen do žádné nehody a není predmetem leasingu nebo bankovním závazku. Vuz má ceské doklady a všechny dane placené v 05/2016. Vuz je registrován v Ceské republice, a nebudete platit více daní zaregistrovat své jméno na to. Práve jsem dokoncil svuj projekt, a já jsem se vrátil domu do Španelska. Ted jsem v Barcelone, ve Španelsku, a vzal jsem auto s sebou, aby ji udrželi, ale uvedomil jsem si, že musím prodat, protože jsem nucen platit príliš mnoho zodpovednosti a je težké sem a zaregistrujte se. Snažil jsem se prodat auto tady ve Španelsku, ale auto je registrováno v Ceské republice, tak tady nikdo nechce.Auto je v garáži a mohu poslat kdekoliv v Evrope do 3-4 dnu po dodání spolecností, budeme používat dopravnímu podniku k dodání auto na vaši domácí adresu. Máte-li zájem, odpovezte prosím na me, takže mohu poskytnout další informace. Pro me by bylo lepší, pokud umíte anglicky.

Je mě jasný, že to je nějaká levota, jen by mě zajímalo jaká. Neví někdo? Díky.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

0x

levota to hned byt nemusi, nicmene to vypada ze si necha poslat penize predem :) ... no a vida strejda Google to za nas poresil :) krimi-plzen.cz/...

hodnocení

0x

Raději o tom ani neuvažuj!

hodnocení

Opravdu o tom nemíním uvažovat, jen mě překvapilo, že nechce žádný peníze. To by asi přišlo v dalším kole, ale do toho určitě nepůjdu.

napište mu, že si pro auto přijedete :)

kklaban
hodnocení

0x

Teda četl jsem si i ten článek v odkazu o tom klukovi, kterej poslal prachy a neviděl ani auto ani ty prachy.. jako dobře mu tak. Jen naprostý idiot by zaplatil prachy předem ani nevěděl komu a ještě nějakýmu přiblblíkovi, kterej ani neumí česky :)) jó holt podvodníci budou vždy vydělávat na hlupácích. A hlupáci budou pořád a všude jak je vidno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]