Nejste přihlášen/a.
chci se zeptat kde se da pripevnit lano na aute kdyz nemuzu nasroubovat ocko kvuli spatnymu zavitu
Dost těžko radit, když utajujete, co to vlastníte za auto. Ovšem obecně vzato, je to zejména u novějších aut docela problém, protože není moc míst na výběr. Předpokládám, že víte, že některé auta - třeba Škoda - má na oku levý závit...
zareaguju dotazem, nevíte proč se tam používá levý závit? má to nějaké výhody? nějaká konstrukční nutnost? nemám pro to jaksi pochopení, taky jsem nad tím poprvé strávil nějakou minutu než jsem přišel na to, že musím doleva
Zdravím, hlavně lano nedávejte za poloosu, jak jeden expert, to je potom naviják.
Jinak šroubovací oko je docela zákeřná zbraň. Když je vytrhne ze závitu a lano je trochu více pružné, tak není problém, aby prolétlo oko zadní sklem a prorazilo řidiči makovici (kolikrát je na konci ještě šroubovák), tak pozor.
Ahoj. Odtahoval jsem jednu Feldu do opravy a nebylo za co, tak jsem tažný lano chytil za levé spodní rameno př. nápravy. Je to nejspodnější část auta a taky nejbytelnější. Tak proto. A šlo to.
doplněno 18.06.15 19:23:A ještě doplním. Než jsem tu Feldu zapřáhl já, tak ji jeden dement přitáhl uvázanou za část masky, co v ní drží v zámku haubna. Celé to ti ťunťové povytáhli asi o 12 cm. Až mě bylo stydno, to do toho servisu táhnout. Hned se na mě kluci dívali divně a musel jsem věc hned uvést na pravou míru. A stačilo si mě zavolat telefonem o radu. Radit, to já rád. Z toho ruce a ani záda nebolí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.