Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Motory 1.6 a 1.2 u fiatu brava a 1.1 a 1.4 p

Od: karlosdos* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,chci koupit buď ojetého Fiata Brava ,po r.v. 1999, a tam nevím co je za motor 1.2 16v.

nebo peugeot 206 taky po roce 1999, motor 1.4. nebo 1.1,.který je lepší?Je to všechno benzin

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mopet*
hodnocení

0x

Řeknu ti jenom k fiatu. Motory 1,2 a 1,4 nebrat. Když fiata tak1,6 benzin, nebo 1,9 jtd naftu. Tyto motory přežijou auto co koupiš, spíš se dobře podívej jestli nebo ne jestli, ale jak je auto zhnilé, přece jenom chceš kupovat šestnáct roku stare auto. Hlavně prahy i z pod auta a napravnice v předu a v zadu tam je nějaká myslím trubka co spojuje napravy ta ráda hnije, ale teď nevím jesli si to nepletu s mareou.

hiw
hodnocení

0x

Myslím, že na trhu je více vhodnějších aut, než zrovna Brava.

karlosdos*
hodnocení

A kterých tak v ceně 25-30000?

hodnocení

0x

Před rokem a půl jsem kupoval Bravo r.v.2000 v plný výbavě, motor 1,2 nejeto 170K, a ještě ke všemu ze zde zatracovaných AAA. Auto stálo 24000,- Jediná závada po koupi byl koplej kabel ke svíčce a novej díl výfuku, jinak absolutně bez problému, bez poruch a na jednadvojku nejezdí špatně včetně spotřeby. Takže já bych se toho zase tolik nebál, ale záleží jakej kousek seženeš, ojetina je vždy sázka do loterie.

karlosdos*
hodnocení

Děkuji,taky se chystam do AAA i když jsoustále zatracovaný,koupit BRAVA 2001 ,je asi za 28000.Mám BRAVU 1996,ale jsou problémy s el.někdy nechce nastartovat.Koupil jsem to za 13 a mám to dva měsíce, od roku 1999 měli dělat toto auto jvalitněji.

asd1
hodnocení

0x

Bravu nedoporučuju. Spíš Mareu, nejlíp Weekend a motor 1,9 JTD. Sice fakt hnusná, ale když člověk sedí uvnitř tak je to super auto...

karlosdos*
hodnocení

No jo,ale ta bude podstatně dražší. Brava je krásná,elegantní nadčasová karoserie s dostatkem vnitřního prostoru a velkým zavazadlovým prostorem,motor 1.6 dobrý svižný,ale řízení je špatné,přiliš silný posilovač.brzdy taky nic moc.

asd1

Dražší nebude, 20 - 30 běžná cena za pěknou... Brava nepatří k bezpečným - jedno z nejhorších své doby.

karlosdos*
hodnocení

To jo,má v hodnocení 3 hvězdičky,ostatní auta stejné třídy včetně Fabie 4 hvězdičky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]