Nejste přihlášen/a.
Ahoj je mi 22 let a chci si koupit auto, dá se říct, že na dojíždění do práce a občas na cestu k rodičům, cca 100km, denní nájezd tak 50km do práce a zpět.
Mám na to vyčleněno 120tisíc. Tudíž auto by mělo stát tak do 100k. aby zůstali peníze na vymůnu náplní, olejů, těsnění, rozvodů, atd..
Poradíte, nebo doporučíte mi nějaké auto a motorizaci?
Raděj benzín, než nafta.
Raděj přeplnit, než atmosféra.
Raděj menší auto, než velké.
Raděj vzhled, než výbava.
Raděj jízdní vlastnosti, než vzhled.
Spotřeba tak do 12l/100km
Zatím je můj favorit Golf 4 1.8T, který by mohl zvládnout jezdit kolem 10l/100km a cena se pohybuje někde kolem 80k za zachovalý kus. Co myslíte, máte nějaké doporučení?
Dík za každou odpověď
0x
Dobrý den, za tyhle peníze seženete (při dobrém hledání, pokud by nevadilo i třeba ze zahraničí) i Golf V
jinak i Golf IV dobrá volba, sama mám V a nemůžu si ho vynachválit. Velikost tak akorát, pohodlně se v něm sedí, kaoserie ok. Jinak na netu se dá najít i seznam motorizací a nejčastějších závad těchto motorů, tak mrkněte. Pak také záleží na nájezdu, určitě je potřeba počítaat s investicemi, rozvody atd., ale jinak za mě dobrá volba, ovšem je jasné, že co člověk to názor.
kupovala jsem v Něměcku, komplet i s přihlášením to vyšlo asi na 102 tisíc. R.v. 2004 nájezd lehce pře 90 tisíc km.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.