Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr auta do 100k

Od: doprace odpovědí: 2 změna:

Ahoj je mi 22 let a chci si koupit auto, dá se říct, že na dojíždění do práce a občas na cestu k rodičům, cca 100km, denní nájezd tak 50km do práce a zpět.

Mám na to vyčleněno 120tisíc. Tudíž auto by mělo stát tak do 100k. aby zůstali peníze na vymůnu náplní, olejů, těsnění, rozvodů, atd..

Poradíte, nebo doporučíte mi nějaké auto a motorizaci?

Raděj benzín, než nafta.

Raděj přeplnit, než atmosféra.

Raděj menší auto, než velké.

Raděj vzhled, než výbava.

Raděj jízdní vlastnosti, než vzhled.

Spotřeba tak do 12l/100km

Zatím je můj favorit Golf 4 1.8T, který by mohl zvládnout jezdit kolem 10l/100km a cena se pohybuje někde kolem 80k za zachovalý kus. Co myslíte, máte nějaké doporučení?

Dík za každou odpověď

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lindaf*
hodnocení

0x

Dobrý den, za tyhle peníze seženete (při dobrém hledání, pokud by nevadilo i třeba ze zahraničí) i Golf V :) jinak i Golf IV dobrá volba, sama mám V a nemůžu si ho vynachválit. Velikost tak akorát, pohodlně se v něm sedí, kaoserie ok. Jinak na netu se dá najít i seznam motorizací a nejčastějších závad těchto motorů, tak mrkněte. Pak také záleží na nájezdu, určitě je potřeba počítaat s investicemi, rozvody atd., ale jinak za mě dobrá volba, ovšem je jasné, že co člověk to názor.

doplněno 11.06.15 18:19:

kupovala jsem v Něměcku, komplet i s přihlášením to vyšlo asi na 102 tisíc. R.v. 2004 nájezd lehce pře 90 tisíc km.

asd1
hodnocení

0x

Focus, možná i ST

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]