Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

2,44 promile v krvi

Od: saman47* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, kolik třeba piv musel před jízdou vypít řidič, kterému při nehodě naměří 2,44 promile?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Pokud to byl 90-kilový chlap a bylo to krátce před nehodou, tak osm až deset. Ale je to jen hrubý odhad, každý metabolizuje jinak.

*pivo* *pivo* *pivo* *pivo* *pivo*

ju*
11.06.15 09:17
hodnocení

1x

proč?

joudic*
hodnocení

1x

5 dvanactek temer nalacno a namerili mi 0,8, takze bych rekl ze tak 10-15, klasicke posezeni v hospode od 6 - 12h a bude tam 2,5 na cestu domu

doplněno 14.06.15 10:57:

@repkin muj udaj je v krvi ;)

mp*
hodnocení

1x

To chce především dobrý alkoholtester. A dodržovat správný postup - dýchnutí minimálně po 15 min po napití. Sám jsem dal od devíti večer 2 x Svijany, 1 x Staropramen, 5 x 0,2 Rulandské šedé - vinotéka Dobříš. Výsledek 1,64 promile.

doplněno 14.06.15 02:14:

Časově 5 hodin.

doplněno 14.06.15 02:14:

Muž (50) 102 kg.

repkin*
hodnocení

0x
Hou hou hou chlapci, prrr... neplette si pojmy v krvi a v dechu... pristroje, kterymi meri policiste meri v dechu na odber krve se jezdi do nemocnice.
doplněno 14.06.15 12:38:

joudic: no pokud Vám to naměřili při řízení, tak Vám gratuluji a já bych se tím tedy veřejně nechlubil ... není čím ... ale asi je to věc názoru

joudic*

je to 20let stara zkusenost :) aspon to bylo dobre k tomu, ze jsem mohl odpovedet na poradne *pivo*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]