Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě motorky 125ccm

Od: petansima odpovědí: 7 změna:

Ahoj, chtěl bych si pořídit motorku (125 ccm) Ve stylu yamahy ybr. Byl bych ochotný do ní investovat ale chci se zeptat na nějaké levnější ( použitě alternativy či tak něco :D ) do 30 000,-. Ale pokud možno tak co nejlevnější ve stejnéím stylu :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

A co tak projet nabídky, prodeje, či si sám dát inzerát?

petansima
hodnocení

Napsal jsem to do PORADNY, aby mi PORADILY :). Dle zkušnností ametérovi :). Mě by lidi totiž dokázali prodat cokoli a proto chci nějakej typ na motorku :).

hodnocení

0x

Jestil chcete moto do 30tis. a k tomu ne nové, tak to ochota dalších investic bude prostě nutností *smich*

Nová za tu cenu = číňan skútr

nejlepší je podle mne JAWA 350 - za ty peníze...

smoto.cz/...

doplněno 11.06.15 08:29:

tak se mrkněte na bazar, bazoš,... hledal bych asi hondu:

smoto.cz/...

smoto.cz/...

to byla narážka - pokud ojetou , pak 30 na moto a 10-15 na servis, aby to rok vydrželo..., ale podle vašich představ jich moc nebude...

Proto jsem napsal tu Jawu, ale to asi zase nemáte ŘP na vyšší kubaturu

doplněno 10.06.15 08:08:

Víte, pokud nemáte žádné zkušenosti, doporučil bych NOVÝ ČÍNSKÝ SKÚTR. Na tom se za 1-2 roky naučíte jezdit mezi auty, pak můžete mít lepší ŘP a lepší motorku.

My se za mlada učili jezdit na pionýrech - JAWA 21 - to mělo sílu jako kolo... ale na to naučení ovládat motorku super. Člověk se při nehodě trochu podřel a věděl, co udělal špatně. Dnes si koupíte hned 125ccm, je 10x silnější a dokáže jet i rychle, takže nehody jsou často vážné až smrtelné.

Jezdíte na kole? Často? V provozu mezi auty? Jestli ne, potřebujete si to zažít se slabým mopedem...

petansima
hodnocení

Bohužel nemám, jsem začínajcí jezdec a moje finanční stránka mi toho moc nedovolí :)

petansima
hodnocení

Na kole mezi auty, jezdím skoro pravidelně, denně :). Zkušennosti jsme nabíral už dřív na klasickém simsonovi. Jenom jsem se více nezajímal o motorky a tak nevím co čím která disponoje. A tak jsem se jen zeptal, všechno to jsou fajn rady, ale byl bych rád za odpověď na půvidní otázku :)

petansima
hodnocení

Říkám ojetá ( je to v závorce :D )

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]