Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Peugot 307 baterie / alarm

Od: smiler odpovědí: 2 změna:

Dobrý den.Mám problém stojím na parkovišti v Rakousku. Ráno přijdu k autu ,ani centrálem nejde otevřít už jsem něco tušil,Palubka nesvítí,světla prostě bez proudu.Baterka je mrtvá a prázdná.Naposled jsem jel autem cca před 12 dny to bylo vše ok. Baterka je stará cca 5 let.Problém je ten že když otevřu haubnu a zavřu spustí se alarm.I když odpojím baterii alarm píská dál..Cca po 5 minutách se vše utiší.Když haupnu znova otevřu nepíská nic ale jak se pokusím připojit baterii opět se to spustí.Poklidné obyvatelstvo Rakouska už začíná být nervozní...naštěstí nikdo policii nezavolal zatím.Asi není problém baterku vyměnit nebo zkusit jinou ale jak jí připojím spustí se alarm řve mi do obličeje(ten se spustí i ted kdy je baterka KO).Přes kabely z jiného auta to zkusit nejde řve alarm navíc to má čip/klíčenku která se přikládá na palubku pro oblokování imobilizeru.Klíčenka ted také nereaguje.Ani nevím jak by se zachovala klíčenka/imobil.Kdyby se baterku podařilo vyměnit.

Prostě potřebuji zkusit novou baterii bez houkání ! Neví někdo jak to udělat nebo to houkání vypnout? Nezná někdo Peugot 307 r.v 2004? K další smůle auto není moje vůbec ho neznám, elektroniku v autech nesnáším ted mi ukázala svojí "sílu" a komplikované je to ještě že jsme v Rakousku.

Děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hujer123*
hodnocení

0x

Odpojil drát od houkačky a znovu připojil až po výměně akumulátoru.

smiler
hodnocení

Díky a nevíte kde se to nachází konkrétně u Peugotu 307? nebo jak to vypadá..Ono mít zastrčenou hlavu v tom randálu a hledat něco je strašný..chtělo by to jít najisto.A sám víte jak dnešní prostor kolem motoru vypadá nikam ani ruku nestrčíte

Hledám po netu a nic.I tak Vám děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]