Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Vybírám si motorku a moji kandidáti jsou zatím buď honda xl600,nebo x-moto xb35 250ccm. Je mi jasný že každej bude psát ať koupím hondu,ale to x-moto je myslím ohv a tím pádem by mi odpadla případná starost s rozvodovým řetězem,měl jsem silniční lifan 125ccm což je asi konstrukčně stejnej motor a nebyl problém (měl sem ten motor i rozebranej,takže vím že bych si zvládl vyměnit pístní sadu sám. Honda xl600 má myslím ohc rozvod...prostě vačka nahoře a tím pádem rozvodový řetěz a s tím zkušenost nemám,ale asi by to bylo na případný opravy těžší ne? hlavně pokud by bylo třeba rozvoďák měnit. Nebo jakou jinou motorku na pole,na trať a podobně doporučíte? Cena asi tak do 15tisíc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.