Nejste přihlášen/a.
Dobrý den , mám takovou otázku s kterou si nevím rady.
Jezdím pro "kamaráda" dodávkou a on mi stále tvrdí , že mi nemůže nic přidat, že mu nic nezbude. Vím že té firmě pro kterou to je posílá fakturu na 28000,-kč vč.dph, v naftě se projede cca 8 tisíc, mě dává 12 tisíc na ruku čistýho. nejsem u něj na smlouvu a nic . Jen jedu za něj. Poradíte někdo je tomu skutečně tak že mu nic nezbude?
Děkuji Vám za odpovědi a pěkný den
Dneska se hodně vytrhávají údaje z kontextu. A počítá se a počítá. Třeba hostinským se vyčítá prodej minerálky za 25 kč, a prodej kávy za 35 kč (nákupní cena minerálky cca 5-6kč a 7 gr kvalitní kávy tak cca 4,90, nejdražší Illy asi 7kč). Mě se spíše zdá, když vidím, že někdo dokáže točit Plzeň za 32 kč (nákup 22,90) tak má možná srdce, ale určitě nemá rozum.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.