Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak poznat, že byl díl přelakovaný? Nutné

Od: jirka92 odpovědí: 4 změna:

Prosím vás, jak mám poznat, že byl nějaký díl na autě přelakovaný? Byl jsem v autobazaru, tamější zaměstnanec si kleknul, chvíli se na to zblízka díval a pak přiznal, že ten díl byl přelakovaný.

Podle čeho se to pozná? Je někde nějaký odkaz na stránky s fotkami?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

shermen
hodnocení

1x

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, třeba to nebyl zrovna tento případ, ale je to k poznání při určitém úhlu pohledu, resp. jeden díl má třeba mírně jiný lesk, než ten vedle. Takže, dívat se šikmo a porovnat.

Ale, já bych se raději díval z větší vzdálenosti. Zdravím!

hodnocení

0x

JJ nikdy nejde trefit odstin vybledly od slunicka a jiz treba ojety myckou ... jiny odstin na slunku z uhlu , jiny lesk.

trtr
hodnocení

0x

Zdravím, jak už bylo zmíněno, dá se to buď vizuálně či pomocí měřiče tloušťky laku. Ten lze i zapůjčit v některém servisu (samozřejmě na patřičnou zálohu). Dále bych se koukal na to, zda vozidlo nebylo vyrobeno ze dvou kusů, což je nejhorší případ, jenž se může v bazaru vyskytnout, pozor na to!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]