Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, díval jsem se na různé webové stránky, z nich vyplývá, že bych mohl s motorkou do provozu. Protože ale nestojím o případné problémy, chtěl bych se přesvědčit, zda je to pravda. Letos to budou tři roky, kdy jsem si udělal řidičský průkaz na druhou nejsilnější motorku - bylo to od 18 let. A ted motocykl: maximální výkon: 12 koní při 4 750 ot./min. Obsah: 248,5 cm3. Dále maximální výkon v kW / ot. za min-1: 9 / 4 750. Poměr výkon / hmotnost v kW krát kg-1 činí 0,063. Hmotnost (v kg): Největší technicky přípustná / Povolená / Provozní / Soupravy /// 302 / 302 / 142 / 7 000. Žádný vozík není, takže je to samotný motocykl. Napsal jsem i zbytečné údaje, ale aspoň se nebudete doufám muset na cokoliv ptát. Předem děkuji za Vaše odpovědi.
2x
mrkněte se, jaké písmenko máte ve svém ŘP na zadní straně..
doplněno 02.06.15 19:21:na vašem moto je 9kW - takže není potíž...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.