Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mohu řídit tento motocykl?

Od: rychnovekl odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, díval jsem se na různé webové stránky, z nich vyplývá, že bych mohl s motorkou do provozu. Protože ale nestojím o případné problémy, chtěl bych se přesvědčit, zda je to pravda. Letos to budou tři roky, kdy jsem si udělal řidičský průkaz na druhou nejsilnější motorku - bylo to od 18 let. A ted motocykl: maximální výkon: 12 koní při 4 750 ot./min. Obsah: 248,5 cm3. Dále maximální výkon v kW / ot. za min-1: 9 / 4 750. Poměr výkon / hmotnost v kW krát kg-1 činí 0,063. Hmotnost (v kg): Největší technicky přípustná / Povolená / Provozní / Soupravy /// 302 / 302 / 142 / 7 000. Žádný vozík není, takže je to samotný motocykl. Napsal jsem i zbytečné údaje, ale aspoň se nebudete doufám muset na cokoliv ptát. Předem děkuji za Vaše odpovědi.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

mrkněte se, jaké písmenko máte ve svém ŘP na zadní straně..

ibesip.cz/...

doplněno 02.06.15 19:21:

na vašem moto je 9kW - takže není potíž...

rychnovekl
hodnocení

je to písmenko A2.

Dvaapůlu s A2 uplně v pohodě(s velkou rezervou;))

rychnovekl
hodnocení

Děkuji mnohokrát všem.

rychnovekl
hodnocení

Děkuji mnohokrát všem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]