Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tuning aut se mi nelíbí

Od: fantom* odpovědí: 14 změna:
Dobrý večer
Mohu se zeptat zda jsem fakt jediný komu se nelíbí tuningy aut to když dá někdo jenom ta předek a prahy to pochopim ale proč likvidovat celý auto kvůli tomu nežárlím nikomu jaký je váš názor na to.peníze mám dost všechno investovat do auta kvůli vzhledu to ne

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mot
hodnocení

2x
Neni tuning jako tuning. Obvykly je spise tuzing, tj tuning dily z benzinky na nejaky stary golf, slepice na vesnicke dyze budou cumet. U pubertaku se to da chapat, chteji se necim odlisit. U dospelych je to spise s placi.

hodnocení

2x

Tuning znamená-úpravu motoru ,viz odkaz ( bxclub.com/... jen pro názornost) ,a s tím ruku v ruce úprava brzd vzhledem ke zvýšení výkonu,pak obutí (patřičná kolečka a pneu) a pak to ostatní.Někteří si pletou tunikg s naroubováním popelnice místo tlumiče výfuku a okapových rour místo výfuku a knihovničky na zadní kapotě coby přítlačné křídlo!

ale proti gustu žádný dišputát -říkali naše babičky!

webbiecz*
hodnocení

1x

Takhle obecně bych řekla, že se mi to většinou moc nelíbí. Ale každý má holt jiný vkus a jiného koníčka, Já třeba investuju nekřesťanský prachy do cestování, jiný zase tuní auto :)) Ve výsledku je to totéž :)

hodnocení

1x
Mám rád "sleepery", tedy nenápadný tuning, pořádný motor, podvozek, brzdy... u na pohled sériového vozu. Žádný vizuální tuzing nemám rád.

Mám stejný názor :) Jinak takový golfík by se mi líbil facebook.com/...

joudic*
hodnocení

1x

ono je tuning a tuning, tuning se mi libi, tuning ne *frajer*

hodnocení

0x

Někdo má rod vdolky, někdo holky.

Někdo má na drahý tuning, někdo má menší možnosti a peníze...

Co konkrétně se Vám nelíbí...

fantom*
hodnocení

Konečný přeplacené auta plnýma nesmyslama

mzxy*
hodnocení

0x

potvrď že nsjsi robot

buss
hodnocení

0x

Problém vlastníka, jemu se to zřejmě líbí, je to za jeho prachy, jezdí na srazy (možná sbírá ceny) a názory mu mohou být ukradené. A názor na sousedovu ženu...?

hodnocení

0x

Vzdy ked mam zlu naladu pozriem sa na :

skoda-virt.cz/...

kochajte sa...su tam skvosty *smich*.

fik
hodnocení

0x

Takový ten pubertální tuning(typu narvi tam co nejvíc plastů,to přidá 100 koní voe) se nelíbí ani mě,ale když je auto pěkně a decentně upravené,problém s tím nemám

hodnocení

0x
On je rozdíl mezi tuningem a prasingem... Obdivuji práci těch, kteří opravdu precizně umí - nemusím se ztotožnit s konečným vzhledem, že bych něco takového chtěla, ale oceňuji na tom ten kus práce a pokud se do něj i trefí, tak to slintám :)
Jinak jak už tu někdo psal, když už tuning, tak lepší když je hlavně pod kapotou, protože opačně, na vrch huj a vespod fuj, je poněkud trapas.
A moc se mi nelíbí, když si někdo koupí takové auto hotové a pak se jezdí chlubit na srazy vlastně "cizím peřím".

rtomasek
hodnocení

0x

Takové ty tuningy starých aut (vraků), aby to vypadalo, že mám pořádnýho závoďáka a kluci vedle z vesnice mi ho záviděli a holky samy skákali do auta..haha..se mi nelíbí. Ale lehké decentní úpravy aut, která mají výkon, jsou sama o sobě krásná, to je jiná věc. Kapitolou samo o sobě jsou alu kola, ve většině případů je totiž méně více a pokud je auto krásné, tak jako tuning postačí i levná aul kola..něco ve stylu Racing Line apod tj. kvalitní, ale nic předraženého, ...s tím si myslím uděláte ve finále větší parádu než novým lakem, spojlerem a chromovanými samolepkami. Můj názor. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]