Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozladění zapalování Jawa 50

Od: fechtlar odpovědí: 4 změna:

Zdravím. Včera jsem jel na pio 21 po polní cestě a jakmile jsem přidal plyn na plno, tak začal kuckat a chcípnul. Tak jsem ho dotlačil domů, seřídil hladinu v karburátoru, zapalování bylo úplně rozhozené, tak jsem ho taky seřídil a jel jsem to projet. Jel jsem opět v lehkém terénu a po asi 5 minutách jízdy se to opět celé rozhodilo. Při jízdě po silnici to nedělá a ujedu klidně 15km. Všechno je utažené, takže nevím proč se to pořád rozlaďuje. Karburátorem to není.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sanyo*
hodnocení

0x

Hm, a co takhle tryska, vyšrouboval jste ji a profouknul? Právě vaše jízda terénem nasvědčuje zcela tomu, že v nádrži máte nějaký "svinčík", který se v terénu rozkarbuje a proto se ucpe tryska . Taky si prověřte, odkud a z jaké nádoby, jste naposledy doléval benzín.. Asi budete muset také demontovat nádrž po sundání celého blatníku a pořádně vyčistit.. Ale napoprvé bude stačit, když vyčístíte trysku, pak uvidíte..

doplněno 01.06.15 20:45:

O trysce jste nepsal.., pokud jste vše vyčistil a sešteloval, tak mne napadá - že máte špatný kontakt na fajfce... ten váš motocross by mohl tomu nasvědčovat..

doplněno 01.06.15 20:48:

Ačkoliv neuvádíte, zda jste zručnej v předstihu, nabízím třeba tuto pomůcku jednoho vyznavače "fichtlů"

jawa-pionyr.webnode.cz/...

doplněno 02.06.15 17:58:

Já myslím fakťore, že v diskusi s tebou, už raději budu držet zobák ! Radší budu sekat na dvorku dřevo a ne se zdržovat s expertem na fichtly.

fechtlar
hodnocení

právěže trysky jsem čistil společně se seřizováním karburátoru. Navíc mám na hadičce filtr.

fechtlar
hodnocení

kontakt je dobrý. Říkám přece že se mi neustále rozlaďuje zapalování a né kontakt na fajfce. A prosímvás rozlišujte klidnou jízdu po polní cestě a motocross. Svých strojů si vážím a přistupuju k nim, jako k veteránům. Ano jsem zručný v seřizování. Jezdím na pionýrech přes 20 let

Tak jestli se zapalování nepovoluje tak mě napadá pouze vůle vačky na klínku

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]