Nejste přihlášen/a.
Jaké máte zkušenosti s vystříkáním dutin auta akrylátovou pěnou ve spreji?Prostě vystříkat všechny práhy pěnou?Myslím,že to je ještě účinnější než nějaké stříkání dutin různýma sračkama proti korozi.Myslím si,že pak prahy vydrží hodně dlouho,protože se tam prostě nedostane voda ani vodní páry.Pěna se dostane do všech skulin a ztvrdne.
Myslet znamená...
Pěna chemicky reaguje s kovem a rozežere ho - díky pěně v prazích je budete mít shnilé o 50% rychleji, než to nechat "jen tak".
doplněno 30.05.15 18:09:přečtěte si názory a zkušenosti... třeba zde peugeot-club.com/...
doplněno 30.05.15 18:26:Dělávalo se hodně věcí - třeba děravé podběhy na 120ce se lepili ipou. A když se vůz prodával, ipou se polepily i díry podvozku...
Nechtěl bych být tím řidičem takového vraku - jsem jednou slyšel, že se chlapík za jízdy propadl se sedačkou podvozkem.
Takové rádoby opravy si nechte na autíčka nebo na traktor, který nepojede po silnici - jestli se vám auto rozpadne na silnici a zaviníte nehodu, modlím se, abyste někoho takto nezabili...
Jak jste na to přišel,že plech zrezne,když se nastříká akryl pěnou?To si nemyslím.Je to nesmysl.Akrylátové barvy také nezpůsobí korozi ocele,když se natře
co to je ta akrylová pěna?
doplněno 30.05.15 18:22:aha, takže PUR pěna. polyuretanová. s polystyrenem to má pramálo společného...
Fifalono a Sds jen to vyzkoušejte-pokud Vám pěna při expanzi nerozrthne prahy ve švech-svárech,tak Vám zajisté shiní spíše,ale jediné + to bude mít-plech prahů se rozpedne,ale prahy zůstanou-pěnové!Jinak-epleťe si PUR pěnu a pěnoivý polystyren na zateplení.Polysterem má nasákavost-sice malo ,ale má.PUR pěna (jiná ,zejména akrylátová se NEVYRÁBÍ,alespooň ne tak jak si myslíte!)má daleko větší nasákavost a v prazích bude mít tu vlastnost že vlhko co se tam dostane se již ven nedostane!Nebo podstatně hůř než bez pěny!
PUR pěna se do rezavých prahů kdysi stříala proto že vylezla dírama a řídkým plechem ven,ořízla se odlamovákem, práh se přetřel tlumexem a bylo opraveno
Tak tak,jak píše stonek,stejně jsem řešil auto,práh radikálně očistit(šroubovákem,šmirglem,vysavačem),naplnit montážní pěnou,vytvrdit,zakytovat(montážní tmel),vyhladit,natřít přetíratelným bitumelem a ve finále barvu. Začal jsem v sobotu v 9 hod.,v 13 ořezal,zakytoval,ve 14 bitumen,večer znovu a ráno barvu a odpo na výlet a sloužilo bez opravy 6 roků!
můžu vás poprosit (a kolegu, který to také tak dělal), jestli byste uvedli i název vozu - značku, typ,...?
A prosím i nájezd km s takovým vozem - 6 let je pro mne cca 200tis km.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.