Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co se Vám více líbí, co mám vzít?

Od: andrejkaruzovic odpovědí: 5 změna:
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Mně přijdou všechny stejný ošklivý a svádějící ke stereotypu "já jsem pán silnice, protože jezdím v obleku". Maximálně ještě ta audina.

takjan*

Hnusný jsou všechny a asi nafty, nestudoval jsem to moc. Další minus

hujer123*
hodnocení

0x

Ujasni si, jestli potřebuješ auto se 120 koňmi nebo s 220. Pokud potřebuješ to první, máš vybráno. Pokud pořebuješ to druhé, zúžil se ti výběr. Tutéž otázku si polož o naftě či benzínu(potažmo LPG) a také máš vybráno nebo zúžený výběr. Totéž, jestli potřebuješ kombíka.

Zpět na otázku: Líbí se mi všechny. Ale co máš vzít, si musíš rozhodnout sám.

hodnocení

0x

No to je mi zase otázka! *bzum*

Na první část Vám odpovím. Mně osobně se nelíbí ani jedno, preferuji zcela jiné tvary a jiné značky aut. Na druhou část otázky odpovědět neumím, to záleží skutečně jen a jen na Vás. A nebo je vemte všechny, můžete je střídat podle nálady.

Trochu mi to připomíná jednu přiblblou reklamu v TV, kdy zákaznice vyběhne se dvěma botami před krám a ptá se kolemjedoucích, kterou si má koupit.

hodnocení

0x

Osobně-pokud bych si měl vybrat z Vaší nabídky,tak jedině toho kombajna (530D touring) a to jen úprptpže je to právě kombík navíc soused měl toto(sedana )jako služebák a velmi spokojen.Ale ani Báwa a už vůbec ne koncern není moje krevní skupina tak si nevyberu ani jedno z nich a vy se musíte rozhodnout dlke sebe,toto za Vás nikdo neudělá!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]