Nejste přihlášen/a.
Ujasni si, jestli potřebuješ auto se 120 koňmi nebo s 220. Pokud potřebuješ to první, máš vybráno. Pokud pořebuješ to druhé, zúžil se ti výběr. Tutéž otázku si polož o naftě či benzínu(potažmo LPG) a také máš vybráno nebo zúžený výběr. Totéž, jestli potřebuješ kombíka.
Zpět na otázku: Líbí se mi všechny. Ale co máš vzít, si musíš rozhodnout sám.
No to je mi zase otázka!
Na první část Vám odpovím. Mně osobně se nelíbí ani jedno, preferuji zcela jiné tvary a jiné značky aut. Na druhou část otázky odpovědět neumím, to záleží skutečně jen a jen na Vás. A nebo je vemte všechny, můžete je střídat podle nálady.
Trochu mi to připomíná jednu přiblblou reklamu v TV, kdy zákaznice vyběhne se dvěma botami před krám a ptá se kolemjedoucích, kterou si má koupit.
Osobně-pokud bych si měl vybrat z Vaší nabídky,tak jedině toho kombajna (530D touring) a to jen úprptpže je to právě kombík navíc soused měl toto(sedana )jako služebák a velmi spokojen.Ale ani Báwa a už vůbec ne koncern není moje krevní skupina tak si nevyberu ani jedno z nich a vy se musíte rozhodnout dlke sebe,toto za Vás nikdo neudělá!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.