Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dnes jsem koupil vozidlo, které je v depozitu, a má propadlou technickou. S původnim majitelem jsme udělali evidenčku na mě a auto přepsali. Mám v plánu teď auto opravit a znovu za něco prodat . Jak postupovat? Dovést auto na technickou na valníku (značky v depozitu), udělat evindenčku na nového majitele, a pojistku ( udělat na koho? na nového- půjde to? ), Nechce se mi auto pojišťovat na sebe když snim nepočítam,a le zas jej pry nevytáhnu.
Díky
0x
Na podvalníku dovezete na STK, nejlépe hned na jméno kupce. Pak s ním na úřad, a stejně jako převod na Vás, tak převod na kupce.
Jak dlouho budete opravovat vozidlo?
doplněno 29.05.15 07:01:Dobrý den, takže to dotáhnu na STK udělám to již na něj, půjduete spolu na úřad přepíšu to na něj.
On aby si to mohl vytáhnout tak musí přijit s platným pojištěním už na sebe? ANO! a nechají ho to pojistit když teď jsem majitelem já? ANO! Páč pojištovně je jedno, kdo je majitelem.
opravovat asi tak měsíc práce po víkendech, ale možná míň , proč se ptáte?
Kvůli lhůtám na prodloužení, ale bude to OK.
Dobrý den, takže to dotáhnu na STK udělám to již na něj, půjdu na úřad přepíšu to na něj. a On aby si to mohl vytáhnout tak musí přijit s platným pojištěním už na sebe? a nechají ho to pojistit když teď jsem majitelem já?. opravovat asi tak měsíc práce po víkendech, ale možná míň , proč se ptáte?
Díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.