Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dnes jsem koupil vozidlo, které je v depozitu, a má propadlou technickou. S původnim majitelem jsme udělali evidenčku na mě a auto přepsali. Mám v plánu teď auto opravit a znovu za něco prodat . Jak postupovat? Dovést auto na technickou na valníku (značky v depozitu), udělat evindenčku na nového majitele, a pojistku ( udělat na koho? na nového- půjde to? ), Nechce se mi auto pojišťovat na sebe když snim nepočítam,a le zas jej pry nevytáhnu.
Díky
Na podvalníku dovezete na STK, nejlépe hned na jméno kupce. Pak s ním na úřad, a stejně jako převod na Vás, tak převod na kupce.
Jak dlouho budete opravovat vozidlo?
doplněno 29.05.15 07:01:Dobrý den, takže to dotáhnu na STK udělám to již na něj, půjduete spolu na úřad přepíšu to na něj.
On aby si to mohl vytáhnout tak musí přijit s platným pojištěním už na sebe? ANO! a nechají ho to pojistit když teď jsem majitelem já? ANO! Páč pojištovně je jedno, kdo je majitelem.
opravovat asi tak měsíc práce po víkendech, ale možná míň , proč se ptáte?
Kvůli lhůtám na prodloužení, ale bude to OK.
Dobrý den, takže to dotáhnu na STK udělám to již na něj, půjdu na úřad přepíšu to na něj. a On aby si to mohl vytáhnout tak musí přijit s platným pojištěním už na sebe? a nechají ho to pojistit když teď jsem majitelem já?. opravovat asi tak měsíc práce po víkendech, ale možná míň , proč se ptáte?
Díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.