Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Depozit, prodej auta, přepis

Od: korab* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, dnes jsem koupil vozidlo, které je v depozitu, a má propadlou technickou. S původnim majitelem jsme udělali evidenčku na mě a auto přepsali. Mám v plánu teď auto opravit a znovu za něco prodat . Jak postupovat? Dovést auto na technickou na valníku (značky v depozitu), udělat evindenčku na nového majitele, a pojistku ( udělat na koho? na nového- půjde to? ), Nechce se mi auto pojišťovat na sebe když snim nepočítam,a le zas jej pry nevytáhnu.

Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Na podvalníku dovezete na STK, nejlépe hned na jméno kupce. Pak s ním na úřad, a stejně jako převod na Vás, tak převod na kupce.

Jak dlouho budete opravovat vozidlo?

doplněno 29.05.15 07:01:

Dobrý den, takže to dotáhnu na STK udělám to již na něj, půjduete spolu na úřad přepíšu to na něj.

On aby si to mohl vytáhnout tak musí přijit s platným pojištěním už na sebe? ANO! a nechají ho to pojistit když teď jsem majitelem já? ANO! Páč pojištovně je jedno, kdo je majitelem.

opravovat asi tak měsíc práce po víkendech, ale možná míň , proč se ptáte?

Kvůli lhůtám na prodloužení, ale bude to OK.

korab*
hodnocení

Dobrý den, takže to dotáhnu na STK udělám to již na něj, půjdu na úřad přepíšu to na něj. a On aby si to mohl vytáhnout tak musí přijit s platným pojištěním už na sebe? a nechají ho to pojistit když teď jsem majitelem já?. opravovat asi tak měsíc práce po víkendech, ale možná míň , proč se ptáte?

Díky

buss
hodnocení

0x

Jojo, nějak ho dopravit na STK, pokud je odvaha i na vlastní ose... pojistku může hradit kdokoli. Na STK je jim fuk, kdo to žádá. Opravte a pak nabídněte k prodeji a řešit potřebné (vytáhnout z "depozita"...).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]