Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Octavia 1 Combi úchyt SPZ

Od: martinjuricek odpovědí: 7 změna:

Zdravím, mám problém s držáky SPZ. Jsou to kovové šrouby přímo v karoserii, které mají uvnitř díru se závitem, kde se přidělává podložka SPZ a do ní se pak vloží SPZ. Mám je vyrezlé a jeden je už funkčně mimo, proto hledám náhradu. Na netu jsem to nikde nenašel, koukal jsem na autokelly a také nic. Můžete poradit kde to sehnat? díky moc

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

layborr*
hodnocení

0x

U Octavie a Fabie v posledních letech z důvodu krádeže šrubuji RZty bez držáků přímo na nárazník a kufr , provrtám durch ( nárazník je dost pevný,na kufru sundám tapecírunk ) , většinou tak,aby to vyšlo na protilehlé rohy RZty ,šroubky většinou průměr 2 mm (délka různá ), a zloději kradou RZty jinde *smich*

doplněno 27.05.15 16:28:

Zajištění šroubek - matka + podložky .

doplněno 31.05.15 19:34:

milan 23 - na STK to prochází a Pomahači hledí po ostrých hranách nárazníků apod .

Octavia 1 Combi úchyt SPZ
milan23*
A policisté to jistě adekvátně ohodnotí...
layborrr

Rozumbrado neviděls a děláš závěry*bzum* , kde je rada pro tazatele?

lordweb24*
Policajty tohle nezajima. Upevnena je a jestli v ramecku, nebo prilepena lepidlem, ci pridelana srouby tak aby srouby nezakryvaly znaceni, je jim a musi jim to byt sumafuk.
buss

Můžete sdělit konkrétně, co se jim na tom nebude líbit? Já tam měl hliníkové nýty, jinak též jistím šrubem. A co na upevnění říká zákon, he? Kde je nařízeno, že se to nesmí na pevno, jen nacvaknout? Nevíte-li, nepište, je na to směrnice €U!

martinjuricek
hodnocení

0x
Ono je to pekne radit srouby atd. Ale chtel tam mit ty drzaky co tam jsou puvodne.
takjo
Tak si tam dejte co potřebujete.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]