Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám problém s držáky SPZ. Jsou to kovové šrouby přímo v karoserii, které mají uvnitř díru se závitem, kde se přidělává podložka SPZ a do ní se pak vloží SPZ. Mám je vyrezlé a jeden je už funkčně mimo, proto hledám náhradu. Na netu jsem to nikde nenašel, koukal jsem na autokelly a také nic. Můžete poradit kde to sehnat? díky moc
U Octavie a Fabie v posledních letech z důvodu krádeže šrubuji RZty bez držáků přímo na nárazník a kufr , provrtám durch ( nárazník je dost pevný,na kufru sundám tapecírunk ) , většinou tak,aby to vyšlo na protilehlé rohy RZty ,šroubky většinou průměr 2 mm (délka různá ), a zloději kradou RZty jinde
Zajištění šroubek - matka + podložky .
doplněno 31.05.15 19:34:milan 23 - na STK to prochází a Pomahači hledí po ostrých hranách nárazníků apod .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.