Nejste přihlášen/a.
Ahoj, před cca 3 nedělemi jsem si koupil ojetého Horneta 600S r.v. 2001, najeto doložených 25 tisíc km. Jak jsem jezdil, čím dál častěji se stávalo, že jsem měl problém nastartovat - musel jsem mít sytič poměrně dlouho jinak chcípal. To celé přerostlo v to, že mi nedávno chcípl motor za jízdy, jakoby neměl palivo. Zkoušel jsem ho hned bezúspěšně nastartovat ale nepovedlo se. Za chvíli (cca 1 min) jsem nastartoval ale opět jedině se sytičem i když byl zahřátý po cca hodinové jízdě. To samé se opakovalo dnes, ale s tím, že jsem poté jen tak tak dojel a mám dojem, že jen na 3 válce (nerovnoměrný chod motoru, na volnoběh chcípá a vůbec netáhne). Svíčky mají cca 2000 najeto a vypadají na pohled ok. Obávám se, že to bude karbec. Díky za jakoukoliv radu. Michal
Ahoj Michale... je to spatny, bohuzel nevim co, ale na sytic se proste jezdit nema. Odjakziva mi tata kladl na srdce jak u auta, tak motorky - hned jak se rozjedes, "sundej ho", pokud ne, desne si nicis motor. Pokud jsi na to jezdil jak pises, nebude to asi zadna legrace, chtelo to hold do servisu a to je take to jedine, co Ti poradim => servis!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.