Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Propadlá technická

Od: martas01 odpovědí: 7 změna:
Zdravím, prosím potřeboval bych poradit tady u Vás odborníků. Dostal jsem auto, je odhlášené. A horší je, že má technickou je do května. Mám si jít nejdříve auto přihlásit a pak na technickou? Jenže s penězma to nezvládnu takže bych jednu věc musel udělat teď a druhou příští měsíc. Nevím jaká je pokuta za zpožďení na technické. Horší je že musím koupit nový ramena a tlumiče dřív než tam pojedu. Nevím co mám dělat, předem děkuju za jakékoliv rady

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Pokuta za to že neuděláte v termínu technickou a pojedete (bez platné technické nesmí po ose,jen odtahovka,podval) třeba za půl roky -nic se neděje!Ovšem na přihlášení-doregistrování na sebe musí být platná evidenční kontrola nebo celá technická (do 10? nebo 14 dnů.)

Doporučuj dokud má platnou technickou (cca 1000kč benzín,nafta asi o 200kč víc,samo s emisní)-dojet na STK na eivdenční (cena-cca200kč) a auto dohlásit (800kč přihl.-správní poplatek ) na sebe a pak Vám může stát třeba půl roku doma a nic se nebude dít-jen postupně vyměníte vadné díly.Nebo je varianta udělat technickou-projde-li dobře,ne tak máte 30 dnů na opakovanou a opravíte jen to skrz co neprošlo!

doplněno 25.05.15 18:29:

Ještě doplnění /holt hosip/ při převodu chtějí vidět doklad o PR -Zelenou Kartu!Bbez toho ani nejezděte ani ven z garáže!

doplněno 25.05.15 18:30:

To auto-zatím jsem ještě neviděl technickou ,kde by chtěli vidět ZK.To je věc co je vůbec nezajímá!

martas01
hodnocení

Díky moc všem za odpovědi, vidím to tak, že ho pojedu napsat na sebe (musí se to snad nějak do června jinak ho vyřadí úplně), pojištěný už je, takže jen přihlásit a pak do dát do pucu a pro jistotu seženu někoho kdo mi to protáhne nechnickou...ještě jednou díky moc

hodnocení

2x

Marto, pokud nemáte peníze na opravu, tak nejdřívě pojištění, evidenčka, převod, odstavit, oprava, technická, provoz.

Vyberte si co Vám vyhovuje..

hodnocení

0x
Povinne ruceni mas? To chteji na STK i na urade videt nabeton.

Na STK určitě nechtějí pojištění, nic jim do toho není!

ujendys*
hodnocení

0x

dej mi 3tis a máš to bez starostí

buss
hodnocení

0x

Ještě je pár dní čas, že. Do května včetně? Co je to odhlášené? Tím chápu, že není v registru, takže není co přihlašovat. Nebo tím myslíte depozito nebo tzv. polopřevod? Jeďte na STK. Pokud načtete zákon, zjistíte, že za STK není pokuta, prostě nejezdíte! Ale můžete, je-li odvaha. Kriste pane, když to má vady, tak neprojde auto STK, takže napřed opravit, ne? Proč nečtete zákon, kderý vám ukládá povinnosti? Znáte to o neznalosti... A jiní si mohou myslet, co chtějí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]