Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odhlaseni skutru a hned prepis na jineho

Od: mikiki3 odpovědí: 8 změna:
zdravim,mam dotaz, dnes jsem byl odhlasit na poste skutra,a pan me vydal dva formulare,do jednoho jsem vse vyplnil jako jmeno,prijmeni,cislo op,adresu , podpis. A ten druhy stejny ale nevyplneny papir jsem si zapomnel vzit, je to chyba?panovi jsem psal,a ze mi to oskenuje a posle. Pani postacka mi podpis overila poplatek zaplatil pan 30kč.
doplněno 25.05.15 15:15: ještě dodám,paní mi ověřila podpis, a ověřený podpis tedy ten formulář si vzal ten pán,je to chyba nebo to tak správně je?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Miki,

pokud je pán seriozní

vše bude OK.

Musíte ale hlídat, aby on vše zařídil, jinak budete mít problém. Každý den se tu řeší podobné případy, kdy prodejce udělal podobnou chybu, nemá vozidlo, ale v registru je stále veden prodejce.

Každý den zjištujte, zdali už byl na evidenci vozidel.

doplněno 25.05.15 19:21:

Miki, nevím jaký podvod myslíte, ale jen nemusí vozidlo na sebe ohlásit a bude jezdit na Vás.

Vy pak můžete mít problémy s úřady.

buss
hodnocení

0x

Můžete napsat, na které poště a co jste tak učinil? K čemu váš overeny podpis? To jste vyčetl kde? Prostudujte si zák. č. 56/2001 do § 9, to stačí.

doplněno 25.05.15 15:30:

Takže mikiki třetí, nic jsi nepřepsal, chápu to tak, že jsi dal pánovi plnouc moc, aby si to on na úřadě! přepsal na sebe, ju? Přepisuje se to na obci. Jen jsem zvědavý, kdy se ze objevíš, že pán se na tebe vykvákl a co s tím. Jistě máš kupní smlouvu, vyřešl jsi pošjištění. Proč věříš cizímu?

mikiki3
hodnocení

plnou moc aby mohl auto napsat pan na sebe. A pani postacka mi oveřila podpis,poplatek 30kč. Dělam to poprve ,a pan tam byl semnou
mikiki3
hodnocení

učinil jsem tak na poště v Brně.
mikiki3
hodnocení

přesněji, došli jsme oba na poštu,pan měl prázdné dva papíry,jeden pro něj,druhý pro něj, já vyplnil jen udaje do jednoho,do druheho ne,ten byl muj. A na obou byly jeho podpisy,a na jednom muj vč.udaju. pak jsme prisli k okenku, pani se ptala co chceme, on rekl overit plnou moc ,ona to overila nalepila tam nejakej papirek a chtela podpis,zaplatil pan 30kč, a pak jsme šli každý svoji cestou, a ja si uvedomil,ze jsen zapomnel si jeden ten list vzit, a psal jsem mu sms,a on ze mi to oskenuje a zasle. Je to tak spravne nebo se mam neceho bat?

Pane bussi, že jste hned pochopil, co tazatel (ne)udělal a jen se ho snažít zmást, nikoliv poradit?

mzxy*
hodnocení

0x

společnou žádost lze podat i elektronicky, klidně na poště, czechpoint může provést konverzi dokumentu jakým je naúř. i žádost...a ověřit podpisy atd...jen technické průpkazy je nutné předložit nezkonvertované

mikiki3
hodnocení

me zajímá, jestli na mě nemuže udelat podvod nebo neco. Sam mi rekl, ze chce to napsat na sebe a ze to na sebe napise co nejdriv, ze s tim nechce mit problemy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]