Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, poslední mi začlo být divně cítit, když pustím v autě klimu, nevím co by to mohlo být, přijde mi to jako řepka, je to možné (mám tu automatickou, co se nastaví teplota a spustí se větrák)? Nemá někdo zkušenost, před měsícem ještě pohoda, krásně to tam vonělo stromečkem Díky
klimatizace potřebuje pravidelnou údržbu - hlavně výměnu filtrů... jinak se tam hromadí bakterie jako na záchodovém prkýnku...
Myslíte si, že je období na klimatizaci? Řekl bych, je je dost zima. Stačí pustit ventilaci na plný výkon a je po problému. Těžko tam budou bakterie z kondenzované vlhkosti.
samozřejmě ojeté, problémem u té automatické klimy je to, že tam nejde pustit jen větrák, tam nastavíte teplotu a ono se to dělá automaticky, a buď se přitopí nebo ochladí ...
"u té automatické klimy je to, že tam nejde pustit jen větrák, tam nastavíte teplotu a ono se to dělá automaticky, a buď se přitopí nebo ochladí"
Tak to bych rád věděl o jakou značku auta jde. Zatím jsem se nesetkal s climatronicem, který nejde přepnout na manuál.
Vždy byl u climatronicu Full, Auto a Manual.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.