Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Z klimatizace jde divný vzduch

Od: lindaf* odpovědí: 13 změna:

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, poslední mi začlo být divně cítit, když pustím v autě klimu, nevím co by to mohlo být, přijde mi to jako řepka, je to možné (mám tu automatickou, co se nastaví teplota a spustí se větrák)? Nemá někdo zkušenost, před měsícem ještě pohoda, krásně to tam vonělo stromečkem :) Díky

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

klimatizace potřebuje pravidelnou údržbu - hlavně výměnu filtrů... jinak se tam hromadí bakterie jako na záchodovém prkýnku...

Kdypak se čistila naposled?

pepe1*

To by mě zajímalo, jaké fitry chcete měnit v klimatizaci. Je tam pouze pylový filtr, který je vyfouká a při větším zanesení prachem vymění. Prostor pod tímto filtrem se vystříká sprejem pro desinfenci klimatizace. To je celé.

mate59
hodnocení

0x

Dát vyčistit.

lindaf*
hodnocení

přeýšlela jsem o tomto spreji, šlo by to tím?

stop-vlhkosti.cz/...

mate59

Jestli klima nebyla čištěna,sprej pomúže velmi krátkodobě a zápach se posléze znovu dostaví.

hahanaj*
hodnocení

0x

zřejmě pyl z řepky je zachycen ve filtru a bude chtít výměnu-

lindaf*
hodnocení

auto mám tři měsíce :) takže já jsem ještě nečistila

No to je sice hezké, ale auto se kupovalo nové nebo ojeté :)

stada

Myslíte si, že je období na klimatizaci? Řekl bych, je je dost zima. Stačí pustit ventilaci na plný výkon a je po problému. Těžko tam budou bakterie z kondenzované vlhkosti.

lindaf*
hodnocení

samozřejmě ojeté, problémem u té automatické klimy je to, že tam nejde pustit jen větrák, tam nastavíte teplotu a ono se to dělá automaticky, a buď se přitopí nebo ochladí ... :)

ar

"u té automatické klimy je to, že tam nejde pustit jen větrák, tam nastavíte teplotu a ono se to dělá automaticky, a buď se přitopí nebo ochladí"

Tak to bych rád věděl o jakou značku auta jde. Zatím jsem se nesetkal s climatronicem, který nejde přepnout na manuál.

Vždy byl u climatronicu Full, Auto a Manual.

lindaf*
hodnocení

je možné, že to jde nemám s tím zkušenost, budu ráda, pokud mi poradíte, je to tahle klima, ten druhý obrázek

doppel-wobber.de/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]