Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Budou pasovat světla?

Od: pepins odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

budou pasovat světla z audi a4 celé vč.blinkru, do vw passat b5 se světly odděleným blinkrem?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jsou dvě možnosti-jsou identická a pak budou pasovat,nebo nejsou a pak nebudou!Porjděte si to dle VČ pro daný díl a rok výroby na stránkách prodejců-eschopů ND! Nikdo z nás na druhé straně sítě nevíme jo jakou A4 jde ...

doplněno 23.05.15 18:35:

To je jednoduché-díly se kupují na danou značku,typ či model a rok výrobytakže je docela dost možné že A4 a pašík maji úplně rozdílné světla!To je totéž jako kdybych chtěl dát na svoji xantii světla z XM-ka nebo z P406

doplněno 23.05.15 18:38:

Navíc je ta smůla.že na některé věci se musí dle VIN (např u mé se v říjnu 96 některé díly začali dávat jiné takže i když je to na stejný model ale starší=nepasuje.např rozvody-je jiný řemen,jiné kladky atd)

pepins
hodnocení

Já jsem tam měl obyčejně oddělený blinkr. a teď jsem tam dal taky z passata ale spojené s blinkrem, a nejdou mi tam dát.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]