Nejste přihlášen/a.
Dobrej,mám felicii 1.3.Občas se stane,když chci nastartovat,tak po otočení klíčkem nic,jakoby byla vybitá baterie.Po opětovném startování motor naskočí.Mechanik měřil,při chodu motoru dobíjení a řekl,že je špatné relé dobíjení.Relé jsem koupil a on ho vyměnil.Přesto se občas stane to samé.Jaká může bít ještě závada?Na jeho radu jsem pro jistotu dal baterii na nabíječku.Po zapnutí nabíječky se sice nabíjecí proud trochu zvednul,ale potom hned klesl na nulu,kde setrval po celou dobu co byla baterie na nabíječce(cca 12 hodin).Na baterce mám kontrolní oko,když je zelené baterie OK,když je šedivé baterie KO.Kontrolka je zelená.Díky všem.
Máte na klíčku od zapalávání další klíče? např. od domu, garáže, nějaký další přívěšek...
doplněno 22.05.15 15:31:Mne právě napadla možnost chyby v zámku zapalování - ta bývá většinou od svazku klíčů na klíčence vč. toho od auta...
Takto bych řekl, že problém je v kontaktu startér, baterie, ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.