Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Nefunguje mi centrál u Hyundai Accent. Vyzkoušela jsem oba klíče na dálkové ovládání, ale auto nejde odemklount. Myslím, že baterkou to být nemůže, když nefunguje ani jeden. Pokud odemknu dveře nebo kufr klíčem, okamžitě se spustí alarm, který nejde nijak vypnout. V takovém stavu nejde auto ani nastartovat, ani s ním není možné kousek cuknout - pořád se spouští alarm, k velké radosti sousedů. Napadlo mně, jestli někam nezatekla voda ... Nevíte, prosím, někdo co mám dělat? Děkuji
Moje auto už ty "čudlíky" nemá, ale děkuji za radu.
Je možné, aby to bylo zatečením vody někam k čidlu centrálního zamykání. Podle mně je u zadních světel a já právě stojím "zadkem" z kopce. Ale jsem blondýna a vůbec tomu nerozumím.
Dobrý den, něco podobného jednou řešila sousedka - nakonec se ukázalo, že u předních dveří zůstal stále zamáčknutý takový "čudlík", který má vyskočit při otevření dveří. Ten nevyskočil a auto spustilo alarm. Podívejte se u všech dveří, jestli tam není tento "čudlík" u některých stále zamáčknutý. Zdravím!
doplněno 21.05.15 10:24:Já blondýna nejsem, ale více asi neporadím. Zřejmě to bude nějaký kontakt v elektrice.
Ale, kdybych byl blondýna, tak bych auto přeparkoval - "čumákem" dolů (třeba to pomůže).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.