Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vrácení auta do autobazaru

Od: ojetiny odpovědí: 2 změna:

Dobrý den.Dne 5.7.2009 jsem zakoupila v autobazaru auto zn.Suzuki-svift za 49000kč.Jelikož mi nikdo neporadil jak auto prohlédnout,tak jsem jej koupila.Nyní zjištuji skryté závady.Ráda bych si jej ponechala.Mohu požadovat nějaké peníze nazpátek,abych jej mohla dát opravit?Jak mám dlouhou dobu na odstoupení od kupní smlouvy a jakou mám záruční dobu na toto auto s bazaru?Ikdyž není nic napsáno ve smlouvě?Děkuji za odpověd Válová.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jarda2*
hodnocení

0x

To myslim zalezi na typu zjistenych zavad, ne kazda zavada se da brat jako skryta... Skryta zavada je takova, ktera byla v dobe prodeje, prodavajici ji neuvedl a ani nebyla zrejma - typicky pridreny motor, velka spotreba oleje atp. Vyse pripadne slevy je otazkou vyjednavani s prodejcem a jak se k tomu postavi a obsahu smlouvy.

nespokojenyurednik
hodnocení

0x

bez specifikace skrytých vad, bez přečtení kupní smlouvy kterou jste podepsala lze radit těžko, přečtěte si občanský zákoník, také obchodní zákoník, podle kterého byla kupní smlova zpracována...měla jste jíz do bazaru s odborníkem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]