Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tukot v autě

Od: brumovjan* odpovědí: 8 změna:

Ahoj,dneska se mě stalo,že mě začalo tukat něco vzadu v autě,takové tupé bouchání,čím rychleji jedu tím je to horší,co to prosím je?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hujer123*
hodnocení

2x

Na 100% diferenciál mezi druhou a třetí nápravou. Ty ani nenapíšeš, co je to za auto, jak je staré, a na nás chceš identifikovat tlučení, které neslyšíme. Už ses alespoň obtěžoval ohnout a tím zadkem zahoupat?

doplněno 20.05.15 09:57:

Zahoupat, jestli se ozve to bouchání. Případně zahýbat výfukem, Je potřeba vysledovat, jestli to bouchání souvisí s jen rychlostí jízdy nebo s přejezdem nerovností, zatáčením atd.

doplněno 20.05.15 09:58:

při tom houpání klidně nechte otevřený ten kufr.

brumovjan*
hodnocení

suzuki swift,r 1998,proč zahoupat?

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, cokoliv, co je uvolněno a má možnost o něco klepat. Musíte se snažit o bližší určení, kde se zvuk nachází. Možná něco klepe uvnitř vozu, možná mimo. Zdravím!

doplněno 20.05.15 09:16:

Tak se do toho kufru podívejte, ukliďte si tam věci (odstraňte je) nebo je řádně upevněte.

Potom by to klepalo venku a budete se dívat pod autem.

doplněno 20.05.15 09:52:

No, možná při tom zahoupání něco uslyšíte.

brumovjan*
hodnocení

uvnitř a možná u zadního kola nebo někde v kufru?

brumovjan*
hodnocení

kufr samozřejmě uklizený .)

jirkamatapat*
hodnocení

0x

Zkontroluj si gumy,jestli není někde natržený běhoun.

mzxy*
hodnocení

0x

nedotažený šroub zadního kola

fik
hodnocení

0x

Moje křišťálová koule si myslí že je to cokoliv od povoleného kola,po nějakou vůli na nápravě,přes klepajíí výfuk až k nějakému uvolněnému předmětu v kufru

Tohle se bez důkladné kontroly nezjistí a těžko ti někdo řekne co to je

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]