Nejste přihlášen/a.
já bych se díval na www.mobile.de, české prodejce bych úplně přeskočil, tam jsou reálné ceny...
se 130 tis km není moc levná, a stav tachomEtru odpovíádá poptávce a ČESKÉ MENTALiTĚ..
nakonec si tady to stočené a bourané-polepené auto stejně koupíte, s nějakou výmluvou že z německa je to složité..a dražší...že to stočené bourané polepené je pěkné a vy potřebujete jezdit...
Stáří vozu 14-15 let? Za 150000,-? To je na můj vkus mooooc. Raději bych ,,šla ,,do Oktávie a max. do 10-ti let. 66 kw motor-taky nic moc.Ale to je jen názor laika a ženské k tomu. :--))
Cena mi přijde přiměřená. Pokud jsou všechny v top stavu, tak přece ani moc nezáleží na tom, kolik mají najeto, navíc těch 130 vs.190 tkm už není moc velký rozdíl ... ty ceny se "lámou" podle toho, zda to má najeto pod 100 tisíc nebo nad 100 tisíc (případně nad 200 tisíc).
Barva auta může hrát roli, ale jen u aut, kde to vynikne ... což není případ dvojkové Fabie, ta nevynikne v žádné.
Spíše si pohlídejte servisní historii a podle toho vyberte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.