Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co se starým autem?

Od: kalandra odpovědí: 7 změna:

Dobrý den. Mám Felicii z roku 1998, jezdí dobře, má dost prorezlých míst a technickou má do 9/2015. Týden mám auto jiné a protože je mi té mé letité kámošky líto, nechci ji dát na vrakoviště, ptám se, co s ní. Tuším, že mi asi nic jiného nezbyde, ale nevíte o jiných možnostech? Do muzea mi ji asi nevezmou...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jsou autoklempíři, kteří dokáží vyvařit a opravit hodně plechů... za optání nic nedáte, za opravu třeba 5000,- a máte další 2 roky klid.

doplněno 19.05.15 13:06:

@skodovkar - nevíme, jak moc to je prorezlé - kde, a jestli to půjde jen vyvařit nebo bude potřeba "vyšší dívčí" a bude se s tím někdo den hrát...

S ohledem na potřebný materiál a práci a barvu v základu... blatníky, dveře, prahy - jsem na 5000,-Kč bez faktury za průměrnou opravu pro další 2 roky užívání vozu.

Nové díly jsou dražší, staré z vrakovišť budou také s korozí + montáž = nebude to levnější.

skodovkar

5000 to nebude stát. To je cena dílů, leda že by to pak dal známému za flašku, koupil si v hobby potřebách základovku a štětkou to zatřel a jezdil s hrůzou 2 roky se zravou kastlí, ale co nápravy, tlumiče, když pominu brzdy,...

vrakoviště a vyhodit. Prachy se vyplatí dát do nového auta. Taky jsem měl Felinku.

buss
hodnocení

0x

A co tak dát inzerát, za cenu šrotu. Třeba na spešl škodováckých webech, klubech?

mzxy*
hodnocení

0x

příjmy obyvatel se neustále zvyšují tak si kupte moderní auto prošpikované erokurvítky a feldu dejte na vrakáš

anonym0
hodnocení

0x

Dat hasicum na cviceni (nebudete platit za likvidaci) a pak se divat jak ji zapali nebo rozstrihaji :)

lukashanousek*

taky možnost :D

trtr
hodnocení

0x

Zdravím, pokud to nějak šlo, tak co nejvíce dílů (světla, volant, repro, rádio, páčky blinkrů a nějaké ty ceněné díly bych vyndal a jako komplet bych to prodal. Zbytek by šel do šrotu. Bývala doba, kde se to dalo celé odborně rozdělat, takže z toho bylo pár kilo železa, hliníku, nějaké dráty v mědi, skla, gumy a podobně a kanystr provozních kapalin do sběrného dvora.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]