Nejste přihlášen/a.
AHoj, jaký je rozdíl mezi Přesnými a univerzalními autopotahy do aut?
Našel jsem tyto : levne-autodoplnky.cz/...
Ty jsou Univerzální a stojí jen 990,§
A pak upolně stejné : levne-autodoplnky.cz/...
AN míru za 2 400,
Opravdu v tom je rozdíl skoro o 2 tisíce?
Díky za odpovědi
Po zkušenostech s nákupem potahú přes internet si již koupím jen takový potah, který si můžu omáknout.
Krásné potahy na obrázku, vynikající popis, ale přišel balíček, takový malinký a v něm průhledná látka, snad jako silonky.
Ale byly to potahy na Fabii. Podle barev OK. Ale vrátil jsme je a jel do Polska pro nové. vynikající.
Takže k Vašemu dotazu, klidně ty levné můžou být to co jsem měl já, a ten druhý trošku vyšší zisk.
Rozdiel je neporovnateľný.Tie lacné vždy pokazia dojem z inak docela fajn auta.A naopak aj interiér fábie môže vyzerať skvelo a útulno.Ide len o rozpočet a vôľu.Schválne pozrite si galériu.Sú to profesionáli.
doplněno 19.05.15 07:30:Ak bude záujem nafotím interiér fábie.Dali sme vyrobiť poťahy otcovi k narodeninám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.