Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autopotahy Škoda FABIA I

Od: adadadda odpovědí: 5 změna:

AHoj, jaký je rozdíl mezi Přesnými a univerzalními autopotahy do aut?

Našel jsem tyto : levne-autodoplnky.cz/...
Ty jsou Univerzální a stojí jen 990,§
A pak upolně stejné : levne-autodoplnky.cz/...
AN míru za 2 400,
Opravdu v tom je rozdíl skoro o 2 tisíce?
Díky za odpovědi

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Po zkušenostech s nákupem potahú přes internet si již koupím jen takový potah, který si můžu omáknout.

Krásné potahy na obrázku, vynikající popis, ale přišel balíček, takový malinký a v něm průhledná látka, snad jako silonky.

Ale byly to potahy na Fabii. Podle barev OK. Ale vrátil jsme je a jel do Polska pro nové. vynikající.

Takže k Vašemu dotazu, klidně ty levné můžou být to co jsem měl já, a ten druhý trošku vyšší zisk.

hodnocení

0x

Rozdiel je neporovnateľný.Tie lacné vždy pokazia dojem z inak docela fajn auta.A naopak aj interiér fábie môže vyzerať skvelo a útulno.Ide len o rozpočet a vôľu.Schválne pozrite si galériu.Sú to profesionáli.

potahynamieru.sk/...

doplněno 19.05.15 07:30:

Ak bude záujem nafotím interiér fábie.Dali sme vyrobiť poťahy otcovi k narodeninám.

hodnocení

0x
Najdi si autopotahy oderon firma je v Plzni delaj kvalitni potahy na skodovky mam na felicii i oktavii a supr

asd1
hodnocení

0x

Beru z Lidlu za 400 a spokojenost. Kvalitní na míru jsou lepší, ale tyhle svůj účel splní, poměr výkon - cena je hodně dobrý.

ja ty z lidlu zkoušel taky a po dvou letech se prošoupal ten u řidiče látka je slabá moc nesnese

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]