Nejste přihlášen/a.
Zdravim ... Koupil jsem vůz ve městě Vimperk...
Pocházím z Plzně a automobil má na SPZ ..C..
Rád bych až pujdu auto dohlásit abych dostal Plzeňské značky... Vím že je to od nového roku jinak ale údajně to lze vyměnit za nějakej poplatek...
Co mám tedy podle vás dělat aby mi značku vyměnili? :o :o
Mám říct že jsem jednu ztratil a dají mi jinou?
Děkuji všem za názor
Jak dohlásit?
Dohlašuje se jen pokud je vůz v polopřevodu z lonského roku a nové RZ dostaneš automaticky .
Pokud není v polopřevodu z lonska tak registruješ na adrese MM posledního majitele , a Plzenskou RZ dostaneš v Plzni za 400 kč , je to jen změna ,nemusíš nic ztrácet .
Nemáte SPZ pkd máteznačku s "C"tak máte RZ -registrační značku.Jinak-ve Vimperku s prodejce na sebe dohlásíte (TP,ORV,Porotkol o EvK...)pak dojedete domů a pkd nechcete "C" ,tak vezmete obě značky,TP,ORV 400kč a dojdete na Váš místně příslušný úřad ,vypíšete žádost o změnu a za 4OOkč Vám dají jiné značky!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.