Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přehlášení-rada s SPZ

Od: ecik* odpovědí: 6 změna:

Zdravim ... Koupil jsem vůz ve městě Vimperk...

Pocházím z Plzně a automobil má na SPZ ..C.. :(

Rád bych až pujdu auto dohlásit abych dostal Plzeňské značky... Vím že je to od nového roku jinak ale údajně to lze vyměnit za nějakej poplatek...

Co mám tedy podle vás dělat aby mi značku vyměnili? :o :o

Mám říct že jsem jednu ztratil a dají mi jinou? :)

Děkuji všem za názor :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

layborr*
hodnocení

2x

Jak dohlásit?

Dohlašuje se jen pokud je vůz v polopřevodu z lonského roku a nové RZ dostaneš automaticky .

Pokud není v polopřevodu z lonska tak registruješ na adrese MM posledního majitele , a Plzenskou RZ dostaneš v Plzni za 400 kč , je to jen změna ,nemusíš nic ztrácet .

ecik*
hodnocení

Vím dohlašuji v místě bydliště bývalého Majitele... pojedu tam ve středu... jen mi šlo o to kde vemu nové RZ...

buss
hodnocení

2x

§ 8 zákona. V čem je spatřován problém? Normálně u prodejce auto přepsat (přijet což je najlepčí, nebo dát plnou moc ověřenou) a doma normálně přihlásit, do 10 dnů. To pro tu změnu RZ.

hodnocení

0x

Nemáte SPZ pkd máteznačku s "C"tak máte RZ -registrační značku.Jinak-ve Vimperku s prodejce na sebe dohlásíte (TP,ORV,Porotkol o EvK...)pak dojedete domů a pkd nechcete "C" ,tak vezmete obě značky,TP,ORV 400kč a dojdete na Váš místně příslušný úřad ,vypíšete žádost o změnu a za 4OOkč Vám dají jiné značky!

mzxy*
hodnocení

0x

u vozidel v polopřevodu ani registrovaných se značky NEMËNÍ z důvodu změnys vlastníka

značky se mění pouze z důvodu ODCIZENÍ, ZTRÁTY, POŠKOZENÍ-ZNIČENÍ

takže na úřadu jedině LHÁT

dusales
hodnocení

0x

Letos již zůstanou značky původní. Když chcete nové SPZ místní - na Váš místní úřad, dopravku a vzít původní značky - měly by reflektovat, že chcete místní "krajské" případně jednu spz zlomit , poškodit. 2x spz á 200 + kolek, celkem 450 na auto.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]