Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Volkswagen golf V zadni ostrikovac nefunguje

Od: lindaf* odpovědí: 8 změna:
Dobry den. Prosim o radu. Mam Volkswagen Golf V r.rv. 2004 a nebezi mi vzadu ostrikovac. Moturek se nerozbehne, tak jsem koupila moturek novy, tim se ale problem nevyresil. Poradil by nekdo co s tim? Muze to byt v pojistkach? Hledam v knizce a nic tam nemohu najit. Jinak na internetu lide pisi, ze mohou byt vadna i rele, ale ktere z nich? Poradi nekdo prosim? Dekuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirkamatapat*
hodnocení

0x

Přední ostřikovače fungují?

doplněno 16.05.15 16:23:

Vyzkoušejte následující postup.Natáhněte dostatečně dlouhý kablík od plusu baterie k motorku.Jestli se roztočí,je někde porušený kablík,jestliže ne,není kostra,nebo je vadný motorek (i nový může být vadný).

doplněno 16.05.15 16:26:

Další možnost je,že je vadný přímo spínač.

lindaf*
hodnocení

Ano predni funguji a moturek take, zkousela jsem ho na baterii mimo vuz.

hodnocení

0x

A zapínate ho správne,on sa nerozbehne zároveň s predným ostrekovačom.Neviem ako na golfu no ja mám na seate tak,že sa zapínaná pačkou na stierače od seba ,smerom k prednému oknu.

doplněno 16.05.15 16:05:

Tak niekde bude prerušený kábel a pokiaľ to je napojené na riadiacu jednotku,tak len autoelektrikár.Samostatnú poistku určite nemá,niečo by nešlo viac.

lindaf*
hodnocení

Ano, zapinam, od sebe sterac se pak zapne, o nekolik vterin pozdeji.
hjq

Nemáte pravdu - zadní ostřikovač se zapne až když páčku dáte na druhou pozici od sebe. Na první stírá, na druhou stříká.

hodnocení

0x

Je jeden pro odstřik předního i zadního nebo to má dvě čerpadélka?Pkd 2 tak pojistky,pkd je jeden motorek tak kontrola páčky (mám to tak na mém-měmí se polarita) poté kontrolovat hadičku od čerpadla k odstřikovači i ta může být skříplá nebo přerušena a kapalina nemůže proudit!

doplněno 16.05.15 19:10:

Každé auto to může mít jinak-já mám na zadní střik otočením ovladače-páčky a přední přitažením k sobě!To je ale jedno,mění-li se polarita =závada v páčce (ovládání) či kabeláži

lindaf*
hodnocení

Tlacim packu co nejdal od sebe a nic. Cerpadlo ma dva poly. U prednich funguje vse jak na. Cerpadelko vubec nesepne, neni slyset jako u prednich.
lindaf*
hodnocení

Dobre. Dekuji moc, zitra jeste prohledneme kabelaz :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]