Nejste přihlášen/a.
Čaute, bude mi 16, tak si chci pořídit moto.. 125ku... Jen nevím jak se rozhodnout, furt se rozmýšlím mezi třema- Aprilia rs125 (silný výkon-otevřená-> je nejrychlejší než ostatní,ale nemá moc dobrý zvuk a víc žere na sto..i 9 litrů) Yamaha yzf 125 r ( rychlost normál jak u každé stopětadvácy, ale přijde mi že má lepší zvuk a o dost míň žere-cca 4l/100) a Honda cbr 125 (má dost úzké kola, ale zvuk podobný Yamaze) jinak vzhledově jsou pěkné všechny ...porádíte mi prosím jak by jste se rozhodli vy a třeba aji kolik stojí náhradní díly? abych byl o něco chytřejší, děkuju
Zajděte si do moto prodejen a vyzkoušejte si každou z nich. Je důležité, aby se vám na ní dobře jelo. Všechny tři kusy jsou dobré. Záleží na vašich proporcích (váha, výška). Někdy zdánlivě shodné motorky můžou být velmi rozdílné, stačí o kousek bokem stupačka...
doplněno 16.05.15 14:28:výšku mám 163 a vážím necelých 70 kg ... jo to je dobrý nápad ale nevíte kam? jsem z Mikulova na Moravě (50km od Brna) myslíte, že v Brně by mohlo být nějaké prodejny, kde by byli všechny tři? nevíte někdo?
díky škoda že nevím která z tech prodejen je nejvetsi, poptam se no
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.