Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lakováni lemu a prahu škoda felicie

Od: berivo® odpovědí: 4 změna:
Dobrý den,dal jsem do servisu feldu na výměnu zrezavělých lemu a prahu.Jen za karosařinu jsem mu zaplatil 16.000.kč,s tím,že mi nezabrousil ani přivařené lemy zadních blatníku,nechal mi tam body po svařování,a přestříkal to jen základovkou,a pokud to pry chci dodělat do barvy auta,/neni metaliza/tak za každou stranu auta chce jejich lakyrník 4500.kc,takže by mě to stalo dalších 9000.kč.Což se mi zda cena šílena.Může mi někdo poradit postup na dokončeni laku,a treba jestli je vhodné použit vosk na lak.Potřebuji nalakovat lemy,a prahy.Klidně bych přenechal nějakemu kutilovi,který by mi to udělal za rozumnou cenu.Jsem z Nového Jičína.Díky za pomoc
doplněno 18.05.15 09:25:

a může mi někdo poradit,jak mam postupovat at to mám nalakované?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

papan
hodnocení

0x

mám šikovného autoklempíře pracujícího v Hranicích je to velmi šikovný člověk pečlivý a není vůbec drahý můžu na něho dát kontakt,jestli chceš zavolej na 776683116 a domluvíme se

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Jestli jsi mu zaplatil nedodělanou a spíše zbastlenou práci, je tvoje chyba. Bělo to být vybroušeno a případně zakytováno a zase vybroušeno. A takhle připravané pro lak. Profi laky dnes stojí 3000 Kč, za plochu. Např. haubna, dveře blatník, střecha. Tak si to jen jednoduše spočti.

danys*
hodnocení

0x
16tis? Mě to dělal znáámý za 500 jinak chce 3000..

sos*
hodnocení

0x

Na feldu? - Kilo barvy za 200, malířský váleček za 50, ředidlo 50,- a víc nikdy nepotřebuji. A na dodělání malých ploch barvu ve spreji za cca 200. Toť vše. Za víc stárnoucí a reznoucí auto ani nestojí.Ale jinak je to značně předražené..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]