Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvládne žena nasadit poklice

Od: hynka odpovědí: 15 změna:

Koupila jsem si autíčko od soukromníka a chtěla bych si kola opatřit chybějícími poklicemi.

Volala jsem do prodejny aut jestli mají moje 14" ,ale tedˇnevím,jestli bych to nasazení zvládla sama,co mi radíte?

doplněno 17.05.15 10:24:

V prodejně jsem s lákavým úsměvem neuspěla :

2 prodavačky v prodejně a chlapík jen ve skladě,takže se s tím musím nějak poprat uvidím...

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Poklice drží na kole pouze naražením, maximálně + nějaké stahovací pásky.

Takže nasadit je zvládne i malé dítě.

Na poklici si najdete výřez pro ventilek, ten umístíten na ventilek kola a poklici narazíte (rukou, nohou, čímkoli)

martinhajek*

heverem...

joudic*
hodnocení

2x

ano zvladne, jen by si zena mela davat pozor aby to narazila tak, aby ventilek couhal tam, kde ma poklice vylisek/otvor pro ventilek ;) ale abych nekrivdil, i v servise mi to nejaky hnup narazil spatne... chtel jsem si dofoukat gumy na benzine a nemel jsem jak, naradi nevozim...

buss

Schválně, kolik žen umí sejmout disky?

sunset*
hodnocení

1x

Jasně že ano, decentní kopnutí nasadí jakoukoli poklici:)

uska*
hodnocení

1x

V prodejně aut je vám i zdarma nasadí (alespoň u nás).

dam®
hodnocení

0x

Jsou i poklice které se fixují né jeno naražením, ale i jedním šroubem držící disk kola, vše je určitě popsáno návodem, mám za to, že se nebojíte takového úkonu a poklice zvládnete "levou zadní" a nebo sám prodejce vám pomůže.

buss
hodnocení

0x

Já bych radil napsat o jaké jde, zda se dávají pod šrouby kol, či jen narazí, tam stačí pěstička. Nebo vábívý pohled na prodavače a už jsou tam. Nasadím...

dam®
15.05.15 20:30

Buss *placni**pivo*

Dam a Buss-žel nemáte až tak pravdu,dají se sice nasadit před našroubováním kolových šroubů ,alůe jdou současně i narazit na kolo stejně jako te druhý typ!Jen s větší energií! Mám je na autě ,vlastně teď ne,teď mám lité ale se zimáky na plechových !

dam®

To máš pravdu, jen s douškou, pod tím šroubem ti je jen málokdo zcizí, tedy pokud je vysloveně neurve a taky v zimním vyšším sněhu ti nevyskáčou.

dam®

S Bussem jsme se trefili do stejné minuty a obdobné odpovědi, jen tak...

hynka
hodnocení

Děkuji všem hodnotila jsem zatím druhého odpovídajícího,zbylé 2 zítra nedovedu zatím posoudit :)

hodnocení

0x

Vono to není tak pravda s tím obyčejným naražením. Nasadíte poklici v místě, kde je ventilek a kde má výřez pro něj a zde Vám packy bez problémů zalezou do drážky v disku. Na protější straně však packy zalézt nechtějí, ať boucháte pěstí jak chcete ! Proto vezmu do ruky silný šroubovák, kterým packy poklice trochu stlačím směrem do drážky a pak poklici teprve přibouchnu.Moje manželka by ty poklice zcela určitě nenasadila, ačkoliv pracuje manuálně :o))

ujendys*
hodnocení

0x

když neumí uvařit těžko vymění poklice,že?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]