Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Wien-kde zaparkovat

Od: luck* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den prosím o radu .Kde prosím zaparkovat na celý den v sobotu .Někde blízko centra nebo raději bokem .Moc se v tom nevyznám .Chystám se tam s autem .Moc díky a přeji hezký den.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

webbiecz*
hodnocení

1x

Doporučuji zaparkovat na některém z park and ride parkovišť mimo centrum a do centra jet metrem. Je to jednodušší a výrazně levnější :)

Pakr and ride parkoviště: parkandride.at/...

luck*
hodnocení

diky moc za radu ,pojedu přes Mikulov .Snad to najdu .Jak se platí v metru?

Příjezd k těm parkovištím bývá značen, stačí trefit do blízkosti a navede vás to. Jízdenky obvykle kupuji v automatu ve vestibulu metra - platba hotově nebo kartou. Ale počítám, že jízdenky pro jednotlivou jízdu půjdou pořídit třeba v trafikách.

webbiecz*

Lístek se dá koupit v automatu i v trafice. Já jsem ale využila jízdenku na 24 hodin, kterou jsem dopřadu koupila a zaplatila přes internet.

shop.wienerlinien.at/...

Tam se dají tedy koupit i lístky na jednotlivé jízdy,

hodnocení

0x

Osobně bych též doporučil P+R parkoviště za cenu 3,40 EUR na celý den přímo u některé stanic metra. Jinak ale v sobotu lze na rozdíl od pracovních dní parkovat i v modrých zónách krátkodobého parkování v centru města bezplatně.

hodnocení

0x

Dovolil bych se přiživit na otázce.

Manželka požaduje jednodenní výlet po Vídni. Vůbec nevím kam jít, kouknout, hlavně bez znalosti cizího jazyka.

joudic*

Viden je trosku "nuda", kam se hrabe na Prahu, je to tezko vyhovovat manzelce/partnerce :) zkuste internet, pripadne nejakou fajn shrnujici aplikaci na android. Napr. Hamburk, ikdyz uplne jiny stat je razem jine kafe, ale je sakra daleko :) Pokud byste jeli autem, snazil bych se partnerku premluvit spise na Salzburk ;)

doplněno 15.05.15 00:47:

kdyztak Tripadvisor tripadvisor.cz/...

doplněno 15.05.15 00:49:

vidite sam, ze nicmoc :) kdyz si predstavite Prahu

Joudic, díky, ale jedeme do Chorvatska, takže chce(me) jeden den strávit ve Vídni.

joudic*
hodnocení

0x

Ja jsem nechaval auto 10 dni na Steinbauer gasse

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]