Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spatny vlnovec?

Od: thomaas odpovědí: 1 změna:
Ahoj,chci se vas zeptat,cca pred 2mesicema jsem byl v servisu menit vlnovec…navarili udelali odjel jsem,jenze od te doby co mi ho udelali tak kdyz jedu tak auto obcas cukne cuka skubne a je to citit prave tam kde je ten vlnovec muze to byt tim?dela to hlavne pri rozjezdu ci pri nizsi rychlosti…kdyz byl stary nic nebylo.Jedna se o ford fiesta 16V 1 25 zetec motor diky moc

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

0x

Mohli odpálit lambdu, ale to by spíš stoupla spotřeba než aby to škubalo...

Škubání pod plynem obvykle dělá cívka, kabely, svíčky. Jezdit s tím nedoporučuju, můžete zničit katalyzátor (válec nezapálí a benzín hoří až v katu). Cívku může odpálit i vadná svíčka nebo kabel (prorazí se vinutí) a vadná cívka klidně odpálí i řídicí jednotku.

Jako první bych zkusil jinou cívku, pokud se nezmění tak kabely. Výměnou svíček nic nezkazíte...

Cívka jde i proměřit, hodnoty nejdete na fordích fórech nebo změříte dobrou cívku. Kabely taky. Ale občas ani proměření vadu neodhalí, tváří se jako dobrá ale za škubání může a po výměně to je OK... Kdo má Forda ten se nenudí ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]