Nejste přihlášen/a.
Ahojte, mám možnost koupit renault scenic, rok 2000 od kamaráda. Za 18 tisíc kč, pojízdný, s investicemi počítám. Je to dobrá koupě?
díkes
0x
doplněno 11.05.15 13:00: Na podzim mi dokonce na STK řekl technik že je to auto v pořádku a to jezdím do nejbližšího města kde jsou pověstní tím že musí mít ke všemu nějaké kydy aby ukázali jak jsou hodní že nechali člověka prolézt
Co se spotřeby týče tak 1.6 16v chodí mezi 6.5až7.5 což je běžná spotřeba třeba pro o dvě třídy menší fordy fiesta a káčko.
v technickým průkazu je psán motor 1.6 66kW
Ale co mě zaráží je to, že rok výroby je psán ve velkém techničáku 1997, ale je to auto už s těmi velkými předními světly, jako na obrázku. Přitom pokud se nemýlím tak v roce 1997 se vyráběl model s menšími předními světly...
Kde je tedy chyba pánové?
díky

Možná bourané na předek a při opravě přestavěné na 1999. Koukni na rok na zadním a bočních sklech.
auto je pojízdné, počítal bych s ním maximálně na 2 roky, mám možnost ho mít za 15 tisíc kč
doplněno 19.05.15 11:01: První reznou zadní lemy a výfuk. Jestli to tam bude v pořádku a motor běží pravidelně tak se můžeš klidně ještě pět let pohodlně povozit. Jestli ho koupíš, tak jsem sem dával chlapům tak před čtrnácti dny odkaz na stažení nějakých knížek. Podrobnosti nebudu kvůli autorským právum rozepisovat ale určitě se ti hodí.
doplněno 19.05.15 11:05: Jo a hodně bacha na přední ložiska. Nech si to někde zvednout a zkontrolovat. Nejdou vyměnit samostatně a opravují se jako zalisovaný celek. Pár za 6000,- bez práce.
moc díky za info, na zadní část scenica vyfotím. V tom velkém techničáku je napsáno opravdu rok výroby 1997. Motor je 1.6 66kw benzín, snad to moc nežere...
Když to nebude vylágrovaný, tak se vejdeš do 6.5 - 7.5, To je na tak velké auto slušný. Ty knížky jsou ještě ke stažení, teď jsem to kontroloval.
dík za odkaz!
Já mám zájem o francouzské auto, je mi v nich lépe, jsou pohodlnější než třeba německé vozy. Tohle má slušný variabilní interiér.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.