Záleží na stavu. Může jezdit bez investic, ale taky to může být kasička která do podzimu sežere 50 tisíc a po zimě zrezne kastle tak že to půjde do šrotu. Prohlídni, projeď a rozhodni se. Je dobré nechat prohlédnout někým kdo Scénika zná, nebo prohlídka na STK za nějakou tu stovku...
Mám to auto 10 let (ročník 99 ) a jsem přesvědčený že jsem nekoupil špatně. Reznou zadní lemy co dva roky zlobí výfukové potrubí a opravoval jsem stahovačky skel. Jinak je to auto pohodlný dobře vypadá a celkem bez problémů. Pověstná je u všech frantíků poruchová elektrika ale nám se to zatím vyhýbá. doplněno 11.05.15 13:00: Na podzim mi dokonce na STK řekl technik že je to auto v pořádku a to jezdím do nejbližšího města kde jsou pověstní tím že musí mít ke všemu nějaké kydy aby ukázali jak jsou hodní že nechali člověka prolézt Co se spotřeby týče tak 1.6 16v chodí mezi 6.5až7.5 což je běžná spotřeba třeba pro o dvě třídy menší fordy fiesta a káčko.
Ale co mě zaráží je to, že rok výroby je psán ve velkém techničáku 1997, ale je to auto už s těmi velkými předními světly, jako na obrázku. Přitom pokud se nemýlím tak v roce 1997 se vyráběl model s menšími předními světly...
Kde je tedy chyba pánové?
díky
hujer123*
Možná bourané na předek a při opravě přestavěné na 1999. Koukni na rok na zadním a bočních sklech.
picusficus
auto je pojízdné, počítal bych s ním maximálně na 2 roky, mám možnost ho mít za 15 tisíc kč
Můžeš nafotit i zadek? Před faceliftem měl jiná světla a je nepravděpodobné že by někdo kvůli bouranýmu předku dělal i zadek do nových světel. Podle toho poznáš jestli je to facelift z fabriky nebo nějaká předělávka. Každopádně za 15000 bych to asi neřešil. Jestli je v pořádku geometrie,přední blaťáky jsou plastový ty ti reznout nebudou a na bouračce bys spíš vydělal. Nový chladič, řídící jednotku která je první na ráně a chladič od klimatizace. Ty už při malý ráně jdou do kopru. doplněno 19.05.15 11:01: První reznou zadní lemy a výfuk. Jestli to tam bude v pořádku a motor běží pravidelně tak se můžeš klidně ještě pět let pohodlně povozit. Jestli ho koupíš, tak jsem sem dával chlapům tak před čtrnácti dny odkaz na stažení nějakých knížek. Podrobnosti nebudu kvůli autorským právum rozepisovat ale určitě se ti hodí. doplněno 19.05.15 11:05: Jo a hodně bacha na přední ložiska. Nech si to někde zvednout a zkontrolovat. Nejdou vyměnit samostatně a opravují se jako zalisovaný celek. Pár za 6000,- bez práce.
picusficus
moc díky za info, na zadní část scenica vyfotím. V tom velkém techničáku je napsáno opravdu rok výroby 1997. Motor je 1.6 66kw benzín, snad to moc nežere...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.