Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pevná látka na sedlo motorky

Od: maja* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

prosím o radu, scháním látku na sedlo staré motorky. Ta původní je už dost zničená, tak jsem chtěla ušít novou.

Znáte nějaký obchod nejlépe v Praze? Navštívila jsem několik obchodů s látkami, ale neměli nic, ani nevěděli, kde nějakou sehnat.

Děkuji moc za rady.

Mája

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Takové látky se shání u čalouníka, spousta z nich dělá i sedla na motorku, takže budou mít přesně, co sháníte.
doplněno 10.05.15 15:10: @promon asi se špatně vyjádřila jinak by černou riflovinu už určitě sehnala :-D jinak souhlas, byla by to pěkná blbost.

hodnocení

0x

Látku? Sedla motorek byly vždy buď kožený, nebo koženkový. Dát si tam látku je podle mě trochu hloupost, protože když mašina zmokne, tak voda vsákne do molitanu a máte pak jízdu kombinovanou se sedací koupelí ... *smich*

ladinpraha*

Vlastní potah sedla byl vždycky kůže nebo koženka. Ale prodávaly se návleky. Ty byly buď koženkové nebo jakoby látkové. Nevím, jak to nazvat, šijí se z toho tašky. Na líci látka, na rubu jakýsi igelit.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, zkuste si zajít v Praze do obchodu viz odkaz. Zdravím!

kutilujezd.cz/...

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj Májo. Kámoš čalouník ty sedla dělá z materiálu, který si zákazník vybere. Mají na to celé škály vzorníků. Jestli jsi šikovná dost na to, aby jsi si to dokázala udělat sama, tak ty látky a koženky si můžeš objednat u některého ochotného. Ti větší, mají u své živnosti, kolikrát i obchod, právě s podobným zbožím. Ti chlapi jsou děsně šikovní. Viděl jsem jeho práci a je perfektní. Od jednosiku po sedadla do veteránů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]