Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám místo, kde vykoupí pojízdnou Škodu 120

Od: gastr odpovědí: 3 změna:

Chtěla jsem prodat starou Škodu 120L benzín/LPG za pár babek s tím, že jej odhlásím a nový majitel ať si s ním dělá co chce. Bohužel se auta musím zbavit jinou cestou, ale bylo by fajn z něj dostat aspoň tisícovku namísto zaplacení za sešrotování. Jsem v MS kraji - hledám místa / autovrakoviště nebo autoprodejce provádějící výkup starých vozů pro rozebrání na náhradní díly, kteří mají licenci vystavit zdarma potvrzení o ekologické likvidaci vozu. poradí mi někdo?

Díky.

Gastr

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

gerrik*
hodnocení

0x

Tak zkuste ještě nějaký kovošrot, třeba tam to půjde taky :) Vrakoviště jsou takových aut plné a už je moc neberou.

nespokojenyurednik
hodnocení

0x

Doklad o bezplatném odebrání autovraku je povinen vystavit každý subjekt který má k EKOLOGICKÉ likvidaci autovraků licenci, pokud je autovrak kompletní.

nespokojenyurednik
hodnocení

0x

seznam těchto subjektů je k dispozici an stránkách ministerstva životního prostředí, u MS kraje na stránkách krajského úřadu pro tento kraj...tyto licence udělují odbory životního prostředí krajských úřadů..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]