Nejste přihlášen/a.
Ahoj, dneska jsem dělal menší údržbu na naši rodiné felicii 1.3 mpi, mimo to i seřízení ventilových vůlí, klasicky 0,20 výfukový a 0,25 sací, na naši feldě jsem to dělal poprvé, dotěď jsme to nechávali servisu, protože na to vždy nebyl čas, jinak už jsem to na pár favech a feldách seřizoval. No a teď k věci. Všechno proběhlo v pořádku až na sací ventil u 3 válce, tu pojistnou kontra matici jsem povolil v pohodě ale s tím seřizovacím šroubkem nejde ani za boha hnout, jak doprava tak doleva, dokonce jsem na tom zlomil špičku dost velkého kvalitního šroubováku, no naštěstí jeho vůje byla v pořádku, ale co budu dělat příště? Nevíte nejaký fígl jak to povolit? Díky. Zkoušel jsem to prostříkat WD-40, jemně poklepat kleštěma, ale bez výsledku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.