Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chybějící nálepka měření emisí

Od: adadadada odpovědí: 9 změna:
Dobrý den. Měli jsme auto na technické prohlídce, v pohodě prošlo, nálepku vylepili. Až doma jsme si všimli, že zřejmě zapomněli vylepit nálepku od emisí. Tak se chci zeptat, jestli ji mám nějak shánět (do toho servisu se těžko dostanu) nebo jestli ji vůbec potřebuji. Díky.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

now
hodnocení

2x

Nově se nelepí.

lucie*
hodnocení

2x

Přesně tak od letošního roku se na spz nelepí.

hodnocení

1x

Kupovali jsme ojeté auto, když manželka přijela s novými značkami, první čeho jsemsi všiml bylo, že nemá zelenou známku, pouze červenou. Nově, od 1.1.2015 se zelená známka nelepí.

doplněno 09.05.15 17:58:

novinky.cz/...

milan23*
hodnocení

0x
Známka se už nelepí, největší fór je, že v únoru mě páni policisti při silniční kontrole chtěli exekuoovat za chybějící známku. Po cca 20 -ti minutách telefonátů mě propustili, s tím, že jsem si opravdu nevymýšlel... *zed*
Tak bacha na NĚ...
repkin*
No to by se to ten policista musel odnekud dovedet, ze jo... Ale to uz je jina diskuse. Jsem zvedavy, kolik lovcu spravnych odpovedi sem jeste napise, ze uz se nelepi? :-D
doplněno 09.05.15 19:58: Bavime se o registracni znacce.
doplněno 09.05.15 20:19:

Tak už to chodí, snad to příště bude lepší ;)

milan23*
Lepí se, ale ne na SPZ...
Jinak bod, protože chápu, že ti řadoví policisté v terénu jsou těmi posledními co se o něčem dozví, jako ve všech jiných firmách.
doplněno 09.05.15 20:05: Nakonec jsme se všichni tři zasmáli, a příslušníci řádně zpíč... li své nadřízené :)
doplněno 09.05.15 20:31: Nebo horší..., mám od vánoc nekompletní lékárničku, nóbrž jsem ji musel použít při pomoci méně schopnému řidiči, ale přes samé emise se na to nedostalo...:)

mzxy*
hodnocení

0x
Lepi se primo na protokol z mereni emisi, protoze ministerstvo dopravy nakoupilo miliardy techto samolepek, i kdyz novela zakona ktera jiz nepocita s jejich vylepovanim na spz vysla ve sbirce zakonu uz v cervnu 2013. Tedy pred 2 lety. Tak to funguje v celem state, jedno oddeleni ministerstva v podstate u nekolik let vedelo ze samolepky bufou zteseny, druhe oddeleni je presto intenzivne objednavalo.ted nevi co s nima tak je stk lepi na protokol, dokud se nespotrebuji.nebo do 30.6. Pak se budou vylepovat jine znamky, ale take uz jen na protokol.obdobna situace je i s tiskopisy technickych prukazu, poloprevod byl zakonem zrusen, presto ministertvo nechalo vytisknout dalsi miliony formularu s kolonkou na poloprevod. Pokud budete v ramci prestavby nebo schvalovani vozidla absolvovat technickou kontrolu ve zkusebni stanici, vysledkem bude technicky protokol s prilohou, ktery hned na nekolika mistechh obsahuje pojem OKRESNI URAD...NAPRIKLAD CISLO JEDNACI OKRESNIHO URADU...doporuceni technika stk pro okresni urad...tento formular, zakoupeny ministerstvem dopravy za statni penize 13 let po zruseni okresnich uradu je praktickou ukazkou toho, ze na mdcr se zastavil cas, ze jde o organ statni spravy ve stadiu totalniho rozkladu, kde leva ruka nevi co dela prava. Za nase penize dal plytva...
repkin*

Na jednu stranu s Vámi souhlasím, na druhou však mi přijde ujeté, kdyby se měly plné sklady papírů vyhodit jen proto, že je tam napsané okresní úřad (mezi lidmi se toto označení stejně stále používá, stejně tak jako národní výbor) a místo toho aby se utratila další hromada peněz za nové tiskopisy. Jak jsem psal v několika diskusích, je lehké kritizovat práci ostatních. Pokud se to někomu nelíbí, ať tu práci jde dělat a uvidíme, jaký bude on machr, ostatně machr není nikdo ani ve svém povolání, že ...

adadadada
hodnocení

No vida, že se nálepka ME již nelepí mi uniklo. Díky za dobrou zprávu!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]