Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Auto uprava

Od: mirekjanko odpovědí: 8 změna:

potřebuji pomoc od vás mám auto od 15 let. slyšel sem od kámoše když vyndam neco z motoru že mi to pojede 80 kmh je to pravda a napište co mám upravit aby mi to jelo tych 80kmh

s pozdravm Mirek Janko

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Vyndej motor a pusť to z kopce, to 80 zvládne

jirkamatapat*

Předběhl jsi mne mikihansi.

hodnocení

0x
To je dotaz hodny žaka zvlaštní školy
Co mas za auto?
Co je v nem za motor?
Proc bys chtel jezdit 80 ono to nejezdi?
mirekjanko
hodnocení

auto AIXAM GTO

motor lambordini

fantom*
hodnocení

0x
Nemáš náhodou Amx od 15 let

Předpokládám, že tazatel skutečně vlastní něco jako Aixam, protože tyto auta mají omezovač proto, aby nepřekračovaly max povolenou rychlost pro tuto kategorii vozidel. Takže po odstranění omezovače by to auto skutečně mohlo jet rychleji. Jenže je to dost špatný nápad - nedělal bych to.

daniel*
hodnocení

0x

Máš aixam "auto pro náctileté" .. záleží jaký máš rok a tím pádem jaký motor. Každopádně určitě má omezovač, když ho vyndáš tak auto pojede více. O kolik? těžko říct - staří, udržba, váha vše se do toho promítne. Jak ho máš vydělet? No těžko říct - jaký to je rok? typ? motor?

Ovšem počítej s tím že auto pojede rychleji možná o 20- 30 km/h ale zvedne se spotřeba a opotřebení - to se promítne do peněz.

fantom*
Na penězich se to promítne hodně až ho zastaví policajt omezovač má to z dobrých důvodů

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]