Nejste přihlášen/a.
Dobrý den rádcové. Končí mi STK. Na STK jedu 06/15 a nádrž na LPG má platnost do 08/15. Bude to problém, nebo stačí, když v době kontroly je nádrž ještě platná? Díky předem za odpověď.
Jestli se nic za cca 2 roky nezměnilo tak to problém nebude.Já jel kvůli trvanlivosti nadrži na STK o čtvrt roku dřív a vyčettl jsem to tady: lpg.cz/...
Omezuje skončení platnosti nádrže LPG nějakým způsobem platnost TP na STK?
Platnost TP se neomezuje. (Je-li nádrž platná ke dni TP (byť i jen jeden den), tak máte správně dostat TP plnohodnotnou. On technik podle zákona nemá právo ji jakkoli zkracovat, byť se tady takové názory čas od času odněkud objeví.
Zdravím.! V době technické musíte mít platnou revizi LPG. To je vše.
Jinak platnou "bečku" na LPG můžete koupit z jiných zdrojů, než novou.
Vyjde to klidně na polovic a na pár let máte klid.
žádná revize nemusí být.Projde to i bez revize.Stk jí správně nemá vyžadovat.Chodím s autem na lpg 10 let a ještě ji po mě nechtěli.Chtějí jen papíry k plynu
Docela gratulujem.Nadrz bude platna este 2 mesiace od poslednej STK ak som spravne pochopil.Tam nieje co riesit.lebo v case vydania protokolu o sposobilosti vozidla je este nadrz v tolerancii (z pohladu veku a verim ze technicky by to bolo este dalsich niekolko rokov).Hlavne pozor pri osadeni novej-skontrolovat datum vyroby...aby to nebol nejaky skladovy leziak.Ja som mal 3 mesacnu,vyrobenu 07/2012 a osadenu 10/2012.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.