Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zadávání do navigace

Od: nisla® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

může naprostému laikovi a navíc ženské poradit, jak do navigace GArmin núvi 30 zadat průjezdní místa?

Pokoušela jsem se naistalovat do PC program. To se mi sice podařilo, ale jeho spolupráce s navigací už ne. Takže přes program to nepůjde, jde to nějak jinak? Jen v navigaci? Nebo kam můžu s navigací zajít, aby zjistili, zda je v ní nainstalované vše, co je potřebné?

Teď to dělám tak, že si vždy zadám nějaké to průjezdní město a po dojetí tam, zadám další. To by mi ani tak nevadilo, ale to, že navigace vždy vyžaduje i ulici mi tedy komplikuje cestu. Jak mám vědět název ulice, která bude "průjezdná" městem?

Bude to rukuma, já vím, ale jak je naučit správně zadávat?

Díky všem odborníkům za jednoduchou a srozumitelnou radu

Jana

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No já mám MIO a také mě tam nejdou dát průjezdné body takže to dělám tak jak vy:) a před průjezdním městem(cca 5km)trasu zruším a dám další zadání a někama mě protáhne*smich*

bobanek
hodnocení

0x
V hlavnim menu by melo byt trasa nebo nastaveni trasy a vtom zskuste hledat melo by to tam nekde byt

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]